高達街機系列

主題列表 登入
三星高級會員 #1
輸左唔好喊._.

dic@live.hk
星期二,四,六,日
mk / 太子

想求一敗就試下la xD
二轉會員 #2
咁遠....唔制唷
四星黃金會員 #3
原來係迪哥- -
三星高級會員 #4
我先唔會出黎送錢XD
三星高級會員 #5
原帖由 你好野~ 於 10-9-10 09:37 AM 發表
咁遠....唔制唷

咁天真@@
三星高級會員 #6
原帖由 jacky216 於 10-9-10 02:47 PM 發表
原來係迪哥- -

你係邊個=.=
三星高級會員 #7
原帖由 兔小砂 於 10-9-11 02:00 AM 發表
我先唔會出黎送錢XD

=.="
點會送錢
二轉會員 #8
原帖由 tinghei2005 於 10-9-11 07:16 AM 發表

咁天真@@

咁係咪要惡d
二星初級會員 #9
覺得呢個POST將會好熱鬧
二星初級會員 #10
呢個post似係撩交打多過出黎打機交流
我見樓主係其他post都有回
我忍唔住想問你: 點解唔去x汪果類大型論壇搵人約戰而咁"有心"走黎呢啲細版串串貢?
我諗你去大壇唔會咁把炮周圍吠你自己有幾勁
呢個細版拍烏蠅有上既人都知道 但我唔想有人膠化呢個區
我先申報自己資料:  1我沒恆常既partner 2我要返工  
如果要抽時間出黎同你哋車輪戰之類玩1on1就認真冇意思
我唔知道你點解可以覺得你自己贏硬,你可能係mk潮童殺過啲卒覺得好威
但呢隻game"至少"有8大仆街缺陷:廚機廚招行路9step保險cs後手拉打後un槍
你是但揀部傳說或者劍im橫格或者專登要"守",我都覺得玩黎冇意思,我冇興趣大家一齊9到to
隻game出咁耐你未贏夠? 但我就一早玩到悶想收山唔打,顯然大家channel唔同:ro06:
你話我網上淨係識得嘴炮唔出黎打又好咩都好,激將法肯定冇用
不過唔好以為自己天下無敵唔會輸,我會笑架

三星高級會員 #11
原帖由 你好野~ 於 10-9-11 08:39 AM 發表

咁係咪要惡d

係到惡有咩用=.=
太天真la
三星高級會員 #12
原帖由 MJ88 於 10-9-11 02:19 PM 發表
我忍唔住想問你: 點解唔去x汪果類大型論壇搵人約戰而咁"有心"走黎呢啲細版串串貢?
呢個細版拍烏 ...

講咁多都係唔係出黎敗一場o者
你忍唔住咪出黎挑場囉,係到講咁多廢話有用?
二轉會員 #13
原帖由 tinghei2005 於 10-9-11 05:39 PM 發表

係到惡有咩用=.=
太天真la

可愛又唔得..惡又話人天真><""
二轉會員 #14
原帖由 MJ88 於 10-9-11 02:19 PM 發表
呢個細版拍烏 ...

雖然呢到人流唔大
但咁先鐘意@__@!
話晒老會員,扮下老屎忽
有人虛心問野或者想出來打下機非常歡迎@o@

據我所知..太子mk都係冇勁人...可能我冇運,遇唔到,同埋我都唔係成日出
除左之前係mk88巧遇當年既"隊死仁"之外

二星初級會員 #15
原帖由 你好野~ 於 10-9-11 11:49 PM 發表

雖然呢到人流唔大
咁先鐘意@__@!
話晒老會員,扮下老屎忽

據我所知..太子mk都係冇勁人...可能我冇運,遇唔到,同埋我都唔係成日出
除左之前係mk88巧遇當年既"隊死仁 ...

2點完全中point
&.... 算把啦你 你都係返荃灣果邊打:smilie_:D3:
三星高級會員 #16
原帖由 你好野~ 於 10-9-11 11:49 PM 發表

雖然呢到人流唔大
但咁先鐘意@__@!
話晒老會員,扮下老屎忽

除左之前係mk88巧遇當年既"隊死仁 ...

mk88 d制咁規=.=
試下約個時間出黎挑下:smilie_:10:
二轉會員 #17
原帖由 tinghei2005 於 10-9-12 08:01 AM 發表

mk88 d制咁規=.=
試下約個時間出黎挑下:smilie_:10:

你黎荃灣?
四星黃金會員 #18
荃灣既話我又去:em014:
一星新手會員 #19
你講到咁勁 你黎太子打 輸左比返車錢你
喂 你咁勁咪好多人認得你?有冇改名呀?
唔通你就係果個 宇宙人 兵兵兵兵兵兵兵兵?
但係我又唔多覺佢勁wo  你講到咁 〔巧遇〕
真係好想同大哥你打返幾鋪咁
四星黃金會員 #20
原帖由 tinghei2005 於 10-9-11 07:17 AM 發表

你係邊個=.=

我係一個好耐之前同你打過機既人...
你轉左電話?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數