iL:Soul Bringer

主題列表 登入
三星高級會員 #1
是不是年齡階層問題??? 在座是不是都是9~14歲 ??
五星白金會員 #2
難道你15歲:em012: ?

關咩事..

路過
二星初級會員 #3
是~關咩事姐......
路過
七星元老會員 #4
被什麼騙到??你是被什麼吸引到才來玩的??
一星新手會員 #5
唔係喎 我玩得超開心:em015:
三星高級會員 #6
被左你咩.....
好似係用詞不當吧....你引左你玩...不是騙~~:smilie_:D5:
二星初級會員 #7
其實都唔係太差
超級版主 #8
超好玩,可能是每個人接受方式都不同
二星初級會員 #9
你多大了=+=
我覺得ok啵....唔通你係70~80後?
三星高級會員 #10
原帖由 jokebethel 於 10-9-15 07:49 AM 發表
你多大了=+=
我覺得ok啵....唔通你係70~80後?

90後                           
....................................................  

大家只要細心留意 香港和台灣官網的分別, 就明白<中心句> 在哪,有讀過書的學生應該明,看得出
三星高級會員 #11
原帖由 ~不問世事~ 於 10-9-13 09:55 PM 發表
被什麼騙到??你是被什麼吸引到才來玩的??

香港官網和台灣官網的分別。台灣官網的特色是 寵物 , 名字叫皮歐Q 聽起來也很單面。像寵物。 可是香港的換個名字,玩法卻一樣,還有香港台灣官網頁面的重點相差。
三星高級會員 #12
原帖由 雲路 於 10-9-14 03:07 PM 發表
超好玩,可能是每個人接受方式都不同

我覺得呢篇最有意見。 可能因為有前負面作用吧,以前出了 魔卡英雄ONLINE,也是玩卡片寵物的,當然,一開始介紹的什麼職業專屬技能..不用去理會,因為戰鬥的時候
職業人物90%是靠寵物去打怪的,而且是自動的,玩家只需要按數字鍵 1.2.3 就可以休息了,完全是卡片的強弱定斷 角色等級。

重點是 :  非動作類
             :  非英雄技能 自由性低
             :  論畫質 , 召喚多一隻寵會花費更多顯示解析度 ,大部份屬於單機房間,很少組隊狀態,如果太多人召寵會LAG。通常畫質都比較低。

至於其他,有什麼優點的,我沒有玩過所以不知道,以上的是其他人的見解。
四星黃金會員 #13
原帖由 qq60664 於 10-9-15 09:50 AM 發表

我覺得呢篇最有意見。 可能因為有前負面作用吧,以前出了 魔卡英雄ONLINE,也是玩卡片寵物的,當然,一開始介紹的什麼職業專屬技能..不用去理會,因為戰鬥的時候
職業人物90%是靠寵物去打怪的,而且是自動的 ...

你下次玩完先再出聲啦~_~
三星高級會員 #14
暈了 , 那我應該去當老伯伯... @_@?
一星新手會員 #15
都幾好玩....你問題~
二星初級會員 #16
至於其他,有什麼優點的,我沒有玩過所以不知道,以上的是其他人的見解

睇完你呢句, 先知道原來你冇玩過...
講真, 不如你玩果先開post, 如果你玩過而打從心底發出一句"被騙了", 相信說服力會大好多...

從其他人口中知道隻game原來一般, 自己又未嘗過, 就問我地係咪9-14,
諷刺程度真係好大...
其實你聽人講完之後就開始評論隻GAME既好壞
就好似一個無味覺既人對人地做既食物挑剔,
未親身嘗過, 又點可以同人講經歷及感受?
四星黃金會員 #17
隻game係18+架  你唔適合了
超級版主 #18
原帖由 qq60664 於 10-9-15 09:50 AM 發表

職業人物90%是靠寵物去打怪的,而且是自動的 ...

原來是咁的
你沒有玩過il :em012:
回到最頂傳統版

選擇頁數