iL:Soul Bringer

主題列表 登入
五星白金會員 #1
活動注意事項:
1. 活動結束時間(2010/9/12晚上11:59分)前,使用beanfun!主帳號登入
   《iL:Soul Bringer》遊戲玩家均可獲得。
2. 本活動限定一組台灣beanfun!單一會員主帳號限領一次。
3. 請玩家於2010/9/16下午14:00後,於遊戲中商城確認點數是否增加。
4. 本活動所贈送之《iL:Soul Bringer》遊戲專用點數,將於2010/9/30晚上23:59
   進行統一鎖定不得使用並且陸續刪除,請玩家務必在時間截止前使用完畢。

現在是台灣beanfun!單一會員主帳號限領一次。
我用香港beanfun!登入的不是沒有嗎?
只叫說用beanfun!登入就有獎品,到派就說台灣先有機會,gamania是期視香港玩家嗎?

二星初級會員 #2
用HK都冇份-____-
限台灣~.~
五星白金會員 #3
佢前說是用beanfun!登入的 2家才說台灣beanfun!登入才有資格:smilie_/(:
佢之前說個又說是beanfun!登入的,一定又說台灣的......期視香港,明明都是beanfun!登入的

三星高級會員 #4
一開始就~~講明左限tw嫁啦~~
五星白金會員 #5
佢無指明 只是說beanfun!登入的:em012:
四星黃金會員 #6
佢最大的目的就係賺光你一分一毫

哈哈哈:smilie_:D5:
六星鑽石會員 #7
但係係hk官網佢又post出黎..
五星白金會員 #8
好無心機玩,哎 得我地小部份人無點開寶
一星新手會員 #9
由佢將 (三少) 掉過去TW 個時  好似比人賣豬仔咁:ro10:   我已經對尼個代理死心     個橙已經欄到入心  黑曬  
我係唔會再買佢既點數卡   買野只用game錢收  我係唔會再買點    我唔再做大俠  轉職做小白:ro03:
二星初級會員 #10
其實我都覺得,官方只理會台灣玩家!我地香港好似陪酒妹咁....
不過我都無買佢點!因為搵錢好快!加油服我都收左2套!一男一女!擴充都OK哂!
就算官方唔理會香港玩家!我都會玩!
同埋出過節活動條匙,商城有得買,都幾咩下!
希望官方留意下香港玩家啦!!
二星初級會員 #11
台灣又點會理我地:smilie_O_o:
回到最頂傳統版

選擇頁數