《洛汗》貼圖區

主題列表 登入
一星新手會員 #1

四星黃金會員 #2
明明我已晝夜無間踏盡面前路:em012:
一星新手會員 #3
明明我已奮力無間 天天上路 我不死也為活得好
:smilie_:):
三星高級會員 #4
有沒有終點 誰能知道 在這 塵世的無間道:em012:
四星黃金會員 #5
在這塵世的無間道:em012:
二星初級會員 #6
只係唔想再留係同門
唔係因為怕死 長頭草係因為
你要我幫你地打交 打王
我都幫
但一叫你地幫我打王 就話怕飛唔幫 仲叫我自己去打
ed叫團結?
d大叫你地做就做d細想搵人打王都唔幫咁我仲留係到有咩意思
一星新手會員 #7
原帖由 子芹 於 10-9-17 02:29 AM 發表
只係唔想再留係同門
唔係因為怕死 長頭草係因為
你要我幫你地打交 打王
我都幫
但一叫你地幫我打王 就話怕飛唔幫 仲叫我自己去打
ed叫團結?
d大叫你地做就做d細想搵人打王都唔幫咁我仲留係到有咩意思

無針對同門定披星.血染
亦無話唔比出同門@_@
但係扮咩賣ac ?  戰龍都同我講唔信,咁假!
打機唔駛扮到咁死狗ga...
二星初級會員 #8
原帖由 chriss 於 10-9-17 02:33 AM 發表

無針對同門定披星.血染
亦無話唔比出同門@_@
但係扮咩賣ac ?  戰龍都同我講唔信,咁假!
打機唔駛扮到咁死狗ga...

我唔想扮=]
只你琴日件事我唔想在同 同門有咩關係...所以...你地要點講我無所謂^^
我好少理2000fun d野-_-
一星新手會員 #9
玩game者  一定要攪到咁?
二星初級會員 #10
唔係我攪囉...係有人一定要封殺小弟v_v
我個人就無所謂既-.-
一星新手會員 #11
原帖由 子芹 於 10-9-17 02:44 AM 發表
唔係我攪囉...係有人一定要封殺小弟v_v
我個人就無所謂既-.-

戰龍尋晚就叫我貼了
無人封殺你
只係你d 分裂行為太嚴重,怕大家分辯唔到
二星初級會員 #12
原帖由 chriss 於 10-9-17 02:48 AM 發表

戰龍尋晚就叫我貼了
無人封殺你
只係你d 分裂行為太嚴重,怕大家分辯唔到

唔係多得你班大佬..我就唔洗 洗唔到低啦
你地要封殺我..我都唔驚,,,只係我對你地同門好失望
+上 高層自己顧自己   低層 打王都唔得 為會做咁多野 我得到係一句 ''你自己去打啦

禁止發言 #13

本來我唔會理其他人 因為我識你
你入左披星我都唔會殺你
直到凌晨係下游打交 你居然幫戰神反暈我 圍我?
失望了...
超級版主 #14
咦............影無花係唔係第一手??

即係日不落同殺6個位玩家??
禁止發言 #15
換左手一星期都有

圖入面係第2手
四星黃金會員 #16
你系pvp場吾系話自己吾系芹蘭芹既咩?
一星新手會員 #17
原帖由 火災次人 於 10-9-17 06:52 AM 發表
你系pvp場吾系話自己吾系芹蘭芹既咩?

所以咪話佢分裂囉...戰龍都話佢25中25
轉頭又起披星頻話自己 有心幫手打同門  一時又話又無人幫打王走   一時又賣AC 轉左2 日    一時可能記憶返返黎變返芹
不是要封殺   是對此行為看不過眼
禁止發言 #18
原來斬仔都換左愛雯雯@O@???
看來我太落後要戒賭 開始升LVL  \口/  
我有套愛雯+12防等緊我
一星新手會員 #19
A_A 發生什麼事,,
本人是一手 夜.殘月
為什麼要罵7頭芹._.
本人太耐無玩, ac都比人del埋, 所以咩都唔知..
有人能解釋一下嗎..
二轉會員 #20
原帖由 天上繁星=) 於 10-9-22 08:29 AM 發表
A_A 發生什麼事,,
本人是一手 夜.殘月
為什麼要罵7頭芹._.
本人太耐無玩, ac都比人del埋, 所以咩都唔知..
有人能解釋一下嗎..

你ac唔係仲係度咩= =係披星
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數