劍狐傳奇

主題列表 登入
論壇乞丐 #1
呢隻game係米好快執
三星高級會員 #2
唔會掛 仲有人玩緊呀 雖然唔係多...= ='
四星黃金會員 #3
咪傻啦-.-最少都仲有年幾兩年啦...:ro00:
一星新手會員 #4
一開始我同我同學玩 有4 5個甘啦 跟住玩到3十幾級就個個沒玩
二星初級會員 #5
原帖由 我穿nike鞋把妹 於 10-10-3 05:57 PM 發表
一開始我同我同學玩 有4 5個甘啦 跟住玩到3十幾級就個個沒玩

老老實實
我gm
你打手?
三星高級會員 #6
老老實實,,,,
都似:em012:
我都唔知仲玩唔玩好:smilie_:D4:
抽果個和服袋 諗住2千點有收獲,,,
點知7日和服都唔見件ZZz
二星初級會員 #7
原帖由 阿永 於 10-10-6 11:26 PM 發表
老老實實,,,,
都似:em012:
我都唔知仲玩唔玩好:smilie_:D4:
抽果個和服袋 諗住2千點有收獲,,,
點知7日和服都唔見件ZZz

其實都收到唔少玩家有呢類反映,大家可以期待下10月中至底既活動
可能會攪下拍賣,或者直接送野咁,等大家多d野玩
三星高級會員 #8
原帖由 神經狐狸 於 10-10-7 11:45 AM 發表

其實都收到唔少玩家有呢類反映,大家可以期待下10月中至底既活動
可能會攪下拍賣,或者直接送野咁,等大家多d野玩

都只係留到舊玩家,,
一直無新玩家加入,,我諗你地alta都會做野 :smilie_8):
二星初級會員 #9
當然當然
二星初級會員 #10
隻game失左望v____v 不過呢隻係1隻好game !!!
二星初級會員 #11
原帖由 小賢v3v 於 10-10-11 11:03 PM 發表
隻game失左望v____v 不過呢隻係1隻好game !!!

感覺的確係有唔完善既地方,不過佢有優點係改得快,當然唔係指改甚麼合成率個d啦,香港代理唔需要呢d手段.
雖然台灣其實所知都只係更新過福袋內容者.所以有問題的話希望大家多d俾意見,可以玩得開心d.
三星高級會員 #12
香港出產品更快 :em014:
二星初級會員 #13
原帖由 阿永 於 10-10-16 12:01 AM 發表
香港出產品更快 :em014:

其實而家hk版只係追番台灣進度....
一星新手會員 #14
感覺?   吾系真系咩:smilie_:D5:
五星白金會員 #15
好耐無反黎啦  
小弟放棄完來  閃=無用  水月過強= =  真係唔平均
二星初級會員 #16
原帖由 uisout53 於 10-10-18 11:54 PM 發表
好耐無反黎啦  
小弟放棄完來  閃=無用  水月過強= =  真係唔平均

對於閃既問題,真係好易引起爭論,因為有一部份玩閃既玩家已經表示閃既效果已經失色
同水月一樣,已經將意見向原廠反映左,睇下針對PVP裝備有冇可能做到調整.
五星白金會員 #17
原帖由 神經狐狸 於 10-10-19 10:44 AM 發表

對於閃既問題,真係好易引起爭論,因為有一部份玩閃既玩家已經表示閃既效果已經失色
同水月一樣,已經將意見向原廠反映左,睇下針對PVP裝備有冇可能做到調整.

你地官方真係好有心^^  謝了 沒玩  我會支持ALTA  呵呵
二星初級會員 #18
其實我係想玩劍孤的.但係我裝完更新唔到:smile_13.gif: :smile_13.gif:
四星黃金會員 #19
會唔會搞反D新手活動- -
回到最頂傳統版

選擇頁數