MKZ 軍團區

主題列表 登入
二星初級會員 #1

以上是暫定小隊的icon~

本小隊以玩倉儲中心為主,當練到一定默契後,其他場地會再作訓練

我們講求團隊合作性&小部份個人技術~

有興趣加入者請add本小隊的公開M群(group539274@msnzone.cn)~本人會和想加入的玩家進行考試~(由於本人及副團長都要上班的關係未能經常上線敬請見諒~)

成功入團者本人會再另外給你正式m群~

切記!!!平時係小隊m群只要唔過火既可以點講,點玩都可以。但對著不是本小隊的人一定要有禮!!

希望入隊的朋友必須有以下條件:
1:多上線(包括MSN及MKZ)
2:尊重各玩家
3:禁止bug及外掛
4:禁止白目
5:禁止個人主意
6:多聊天

本小隊會不時作出一些團隊合作的訓練,務求令各隊員的實力及合作性增強。(暫定每個星期日的7點訓練)

所有已入隊者須改名為Sharpஜ/Sharpஐ然後打自己的名字。(若不想作出更改必須要有合理原因,如:買了永久點槍,排名很高)

高層成員名單:
            團長: ΠΣΘ ( 現已開新ac名為SharpஜNeo )
         副團長: 龍井  ( 現已開新ac名為SharpஐHelb )
      高級團員: 逆流
            考官: 小雪aoa
                    小鵬

普通成員名單:
                   SharpஜR
                   SharpஜL
                   SharpஜLoka
                   夜影舞( 現已開新ac名為SharpஜDan )
                   星月x鍊( 現已開新ac名為SharpஜMare )
                   SharpஜKSK
                   Sharpஜ蒼刃
                   鳴人XD
                   中野梓o喵
                   不愛
                   壹生壹世
                   野牛七號
                   戰場原黑儀
                   熒惑
                   小柴        
                   二五的自己友
                   雨降花
                   爆頭火星人
                   黑天使  
                   你老冇大減價
                   你啊巴大減價      

收生後會不時更新

五星白金會員 #2
打埋團名出黎一cop就比人冒認,
而且你睇下個版先...祝你招到人
三星高級會員 #3
我睇好你...加油...
二星初級會員 #4
原帖由 a00286570 於 10-9-21 07:20 AM 發表
打埋團名出黎一cop就比人冒認,
而且你睇下個版先...祝你招到人

好難唔打團名出黎嫁波:cry: 如見冒認者我會立即公報該人不是我地的:ro07:
二星初級會員 #5
原帖由 狼食闇月 於 10-9-21 09:41 AM 發表
我睇好你...加油...

多謝支持~HAHA~:smilie_:D3: 我會努力:smilie_:D4:
二星初級會員 #6
你sm啦..
cs1.6 neo全能.
二星初級會員 #7
原帖由 s9MicsiNz 於 10-9-21 06:10 PM 發表
你sm啦..
cs1.6 neo全能.

應該係不同的人:smilie_:D5:
三星高級會員 #8
ΠΣΘ:funk:
勁呀HAAH
支持
CS1.6的NEO是WCG的勁人
我是榮兒呀:ro09:
二星初級會員 #9
原帖由 maxstar_haha 於 10-9-21 06:48 PM 發表
ΠΣΘ:funk:
勁呀HAAH
支持
CS1.6的NEO是WCG的勁人
我是榮兒呀:ro09:

榮兒:smilie_:D3: ~haha~
三星高級會員 #10
支持:ro07: :ro07: :ro07:
二星初級會員 #11
我想入ar 可唔可以ar??:ro05:
二星初級會員 #12
我1.6既偶像係method so同potti
volcano ~_~
三星高級會員 #13
我係SPAWN & FOREST:ro07:
二星初級會員 #14
原帖由 loka531 於 10-9-22 04:52 PM 發表
我想入ar 可唔可以ar??:ro05:

考試成功就可以了:smilie_:)3:
二星初級會員 #15
原帖由 maxstar_haha 於 10-9-23 12:38 AM 發表
我係SPAWN & FOREST:ro07:

做咩係我到吹水face_l_18: 阻住我收人:smilie_/(: :smilie_:D5:

玩下炸:D2
三星高級會員 #16
唔阻你仙:loveliness:
二星初級會員 #17
原帖由 maxstar_haha 於 10-9-23 08:54 AM 發表
唔阻你仙:loveliness:

緊係唔阻la~:em012:
五星白金會員 #18
嚇走左我地團條花生友:em012:
二星初級會員 #19
原帖由 a00286570 於 10-9-24 04:42 PM 發表
嚇走左我地團條花生友:em012:

:cry: 都係我唔岩
三星高級會員 #20
花生友番黎啦:loveliness:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數