天外Online

主題列表 登入
五星白金會員 #1
hi~

各位好耐無見喇,身體好嗎?:ro07:

天外仲未執嗎?:smilie_:10:

祝中秋節快樂
五星白金會員 #2
三嫂 你身體好嘛 中秋節快樂 天外未執 我岩岩仲同小倉話番去玩:smilie_:10:

三星高級會員 #3
天外等你返去收佢皮先執呀~~~~~~
一星新手會員 #4
:victory: :victory:
二星初級會員 #5
10年了!!!! 有人在嗎?
五星白金會員 #6
回覆 XpinkyX 的帖子

yoyo~~公主~~咁得閒入黎坐,但都半年前既事 :ro07:
我都差不多4年無入過黎
唔係執部腦,都唔會發現已經比我忘記左好耐既2kf acc
唔知幾時有緣又再入黎見到你呢 :ro05:

各位朋友,路過而且仍然有我電話既
得閒就打個電話黎吹吹水啦
我曾經唔見過電話,好多天外朋友既電話都無左:smile_13.gif:
三星高級會員 #7
路過:ro05:
二星初級會員 #8
呢個game真係好多年了
六星鑽石會員 #9
你們叫皇帝女玩台服

佢一個夠殺全部人
六星鑽石會員 #10
jimmy911 發表於 10-9-22 03:37 PM
天外等你返去收佢皮先執呀~~~~~~

你個人簽名????️我和狂排行榜 haha

多謝你赤帝女,我大約知道狂丶朋鳥和晴晴發生什麼事情。=_=

有機會一起食飯(o^^o)
四星黃金會員 #11
@.@仲有無人係呢個版度吹水架
二轉會員 #12
鳩默心 發表於 19-9-6 02:35 AM
@.@仲有無人係呢個版度吹水架

仲有人回應你....  :smilie_:10:  :smilie_:10:
四星黃金會員 #13
回覆 我係陳大文 的帖子

仲有人咪幾好:010:
二轉會員 #14
鳩默心 發表於 19-9-8 10:26 PM
回覆 我係陳大文 的帖子

仲有人咪幾好:010:

呢度來來去去得幾個人....
好耐冇人出POST了

(睇POST 要比GOOD, 這是常識...  :smilie_:10: )

二轉會員 #15
我係陳大文 發表於 19-9-15 04:43 PM
呢度來來去去得幾個人....
好耐冇人出POST了

\(o_O)/  :smilie_:10:
四星黃金會員 #16
我係陳大文 發表於 19-9-21 10:44 PM
\(o_O)/

仲有無人玩緊架 :dump: 我依家28lv XD
二轉會員 #17
鳩默心 發表於 19-9-22 05:03 PM
仲有無人玩緊架  我依家28lv XD

冇.
如果出手機版可以玩下... :smilie_:10:
一星新手會員 #18

Errrrr....我好耐好耐好耐之前(仲讀緊書)有同過同學玩過下 (連2000FUN ACC都唔記得埋...要開過新的:redface: )
而家好似得返台SER仲可以玩~
偶然GOOGLE到天外2000FUN仲有人講野真係好驚喜
我開左個TG GROUP ~ 大家入嚟吹下水XD
https: //t.me/hkgmystina
六星鑽石會員 #19

本人玩日本app Alice Closet

有緣再見面
回到最頂傳統版

選擇頁數