《夢之樂章》公會區

主題列表 登入
三星高級會員 #1

- Be my bad boy, be my man

- Be my week-end lover

- But dont be my friend

**其實我要好多香吻:smilie_:D4:

*公會資料*
★﹑本會名稱 ; 癲癲x家族
★﹑本會會長 ; 0o壞小花o0
★﹑本會副會 ; 二次元 x 恐怖v廷 x 戰士乂樂仔
★﹑成立日期 ;
6/1/2o1o
★﹑公會等級 ; 5lv

*公會要求*
★﹑愛癲癲. 不輕易被人踢入其他公會
★﹑友誼第一 . 貢點第二 .
★﹑禁浪子 . 不良記錄. 長ON
★﹑團結一致. 做到最好

*公會規則
★﹑不可強迫別人拎任何錢
★﹑本公會不設戴升. 自願另計
★﹑不可作出任何人生攻擊. 欺騙行為
★﹑不可洗公會頻 . 密頻 等等 ...

*公會階級*
★﹑會長 ; AshY - 只有會長先知道face_l_18:
★﹑副會 ; Babii - 深得本公會任何副會信心保證(最小3個) / 會長信任和其中一位副會的信心保立證 + 5o天長上;不能小任何一天的記錄 + 貢點3ooo
★﹑精英會員 ; superman - 1o天長上;不能小任何一天的記錄 + 貢點1ooo

★﹑高級會員 ; BUBU - 5天長上;不能小任何一天的記錄 + 貢點5oo
★﹑普通會員 ; PP - 4olv

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

如要入會請在本版樓下填下你的AC名稱

or

用密頻密任何一個副會/會長

or

加本人{恐怖v廷}msn : luvbi52o@hotmail.com 請說明是dj online 入公會的人

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

三星高級會員 #2
原帖由 IVANx) 於 10-10-5 10:59 AM 發表
新公會:o 加油:loveliness: :ro09:

a_a五算新架啦xd
係冇人留意姐face_l_18:
一星新手會員 #3
CM!!您整得好令/_\
三星高級會員 #4
原帖由 0o壞小花o0 於 10-10-5 06:07 PM 發表
CM!!您整得好令/_\

/3\你用成粒鐘GE時間去搞都可以好令架-_-
一星新手會員 #5
我...都整到30min-_-!
三星高級會員 #6
其實我好留意lol;癲癲們加油.v.;我要升快d隻鰻魚-,-;打戰=]
三星高級會員 #7
原帖由 0o壞小花o0 於 10-10-5 07:54 PM 發表
我...都整到30min-_-!

... 你笨..
要用3粒鐘先可以拍得住正常人!:smilie_/(:
一星新手會員 #8
加油-_-!!! 佢真係整得好令-.-
三星高級會員 #9
原帖由 茵-_____- 於 10-10-5 10:52 PM 發表
其實我好留意lol;癲癲們加油.v.;我要升快d隻鰻魚-,-;打戰=]

因為你自己都係-,-!
魚餅加油! 打肥佢!之後比我隻狗狗食>v<
一星新手會員 #10
-_-!3個鍾 囧v_v
三星高級會員 #11
原帖由 0o壞小花o0 於 10-10-6 08:16 PM 發表

a3a正常人1個鐘你3粒鐘:victory: 加油!
一星新手會員 #12
-_-!; 哈哈 吾夠勁/_\
二星初級會員 #13
原帖由 恐怖v 於 10-10-5 09:54 AM 發表
- Be my bad boy, be my man- Be my week-end lover- But dont be my friend**對不起*-*我超愛某人!- 即使你這半個月不在我身邊'. ...

好用心 整的POST
比個GOODface_l_18:
四星黃金會員 #14
好有art feel~
真係唔讚唔得
一星新手會員 #15
佢整得好令/_\  又黎厄p0st啦-v-
三星高級會員 #16
金日又見到優b_b係世頻招人/_\
一星新手會員 #17
ya ^_^ 我金日都見到您gg招人打;>
三星高級會員 #18
-3-55:smilie_:p:
三星高級會員 #19
原帖由 0o壞小花o0 於 10-10-6 08:16 PM 發表

:smilie_:D5: 你不嬲都係架啦xd
三星高級會員 #20
原帖由 ERICB 於 10-10-9 11:48 AM 發表

好用心 整的POST
比個GOOD你face_l_18:

:smilie_8): 要香吻得五得架
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數