《幻月之歌》公會區

主題列表 登入
一星新手會員 #1

公會資料:
會       名:幻想金殿
等       級:LV 7(提升日期:18/12/2010)

公會聚集Ser:靜夜曲-

公會人數:36/100
會       長:珍珠小公主
副  會  長: -

E-MAIL:s3home.online@yahoo.com.hk
公會M群:有

公會Facebook:有

公會Skype:有

公會網聚:有-1年有5次或以上

(第1次-2010年聖誕節活動)

收生條件:
常上線+吹水者
不亂殺人+搞事者

一星新手會員 #2
由我第一個開始啦~在呢度報到先~

會長:珍珠小公主 是也
職業:正職為拳,副鬝為忍者

請大家多多關照
希望大家加入公會後,玩得開開心心:em014:
一星新手會員 #3
各位會員:

你地好,今次公會第1次發出的公會信,想通知返大家一些事項!

1)公會現在2000FUN的幻月之歌公會版上招生及會員報到,也請大家一定要去報到1次,之後請大家有時推一推文章,可以令到其他未加入的朋友看到,謝!

2)公會的會倉,大家都有份用,請大家在打怪打到有卡片,而你不會用到,請放在會倉裡留給其他有用的會員!
一星新手會員 #4
:smilie_:10: :smilie_:10:
論壇乞丐 #5
到此一遊.....鷹材..
一星新手會員 #6
多謝大家一直咁支持本公會啊~
本公會一定會越做越強大的~
大家都努力啊=]
一星新手會員 #7
本公會的會長要同hobbo結婚啦,到時會有觀禮

2010年10月18日
晚上7:30

希望大家各位會員到時上線!!謝謝:smilie_:)3:
一星新手會員 #8
紅人收嗎?.?
一星新手會員 #9
原帖由 dsfffkjas 於 10-10-14 06:55 PM 發表
紅人收嗎?.?

睇下你是點紅名法啦=]
一星新手會員 #10
1020M PK值
二星初級會員 #11
唔係好紅o者都~~~收佢=P
殺一個人都九千幾.
一星新手會員 #12
:love2: 我係想知你地紅名人,係點殺人姐
一星新手會員 #13
增加了1個活動 希望大家多多支持我地公會啊 =]

會員調整活動:*由11月1日至12月31日,請會員做公會任務,做不夠貢獻度,會被踢出會*
戰略官會員:1500, 會員:800, 30級下會員:500
*在2010年10月30日之前,有會員反對呢個活動,請寄信比會長或天曦提出你的反對*
一星新手會員 #14
-,-!!!!!! 推推

三星高級會員 #15
淨係收1-80lv? 咁過左80lv咪唔收0口0
一星新手會員 #16
公會資料已再次更新:love2:
一星新手會員 #17
我是籃啊, 來報到一下, 大家好啊!
一星新手會員 #18
原帖由 宇~ 於 10-10-25 06:06 AM 發表
淨係收1-80lv? 咁過左80lv咪唔收0口0

而家更改左31-90級...係呀,如果你地想入公會而超過90級以上,是不收的=]
三星高級會員 #19
點解唔收既- -?
一星新手會員 #20
原帖由 小紜* 於 10-10-30 06:18 PM 發表
點解唔收既- -?

因為不想招咁高級人士
怕高級人士多數去亂殺人 我不想咁
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數