《Head Shot》軍團專用區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

戰隊: 【疾風】

隊長   : 月光乂疾風
戰隊ID :

戰隊M群: group540522@msnzone.cn (暫時定為需要確認才可加入,抱歉!)

戰隊宣告:::::
幽靈為主,爆破為副。 加入本戰隊後會定期為隊友進行改善訓練(幽靈),讓隊友可以玩幽靈玩得勁,殺得型!! 歡迎各位加入,男女老少,大量歡迎!!

戰隊主要目的:::::
以經常聊天為主要目的,以歡樂的戰隊為主旨,各個隊友以多聊天來培養出合作及有團結性的戰隊,何謂歡樂的戰隊? 歡樂的戰隊就是指隊友經常說出無聊的笑話來給大家歡樂,
簡單一些來說,歡樂的戰隊內的隊友就是幽默的隊友。

戰隊守則:::::
常上線
唔會玩玩下就唔玩
隊友必須要和睦共處,絕不可發生任何嘈吵的事件
所有男隊友必須要好好對待女隊友,絕不可以有性騷擾的行為
隊友和隊友之間絕不可以講人地老豆老母之類之類,犯此者馬上被踢出

戰隊收人必要條件:::::

.不可過份串嘴

.唔比講人老豆老母

.小學雞為禁!!!

.只收小六或以上

.一星期最少上線1次

.盡量少D爆粗 (因為我地係以歡樂的戰隊為主旨)

成員:::::

隊長:

月光乂疾風

副隊長:

(無)

(無)

****如想加入的話,請查看下次的測考日期,到時必須出席測考****

下次測考日期:

.暫停.

自由1-爆破頻道
場名: 疾風.測考場地
PW : (考官會開小喇叭通知測考場地係邊,到時請密主考官 拎)

如沒有測考日期的話,請在此發出個人資料表,以作申請加入:

.角色ID.
.性別.

.年齡.
.上線時間.
擅長模式及武器.
.MSN.
(如沒有的話,請注明沒有,必須自行加入戰隊)
通過後,將會在M群上發送邀請msn加入。

(以下資訊,可看可不看~)

加入方法:

考試加入:
.戰績暫時不限,女男不分,男為多,女亦為多
.每日必定會有成員到爆破頻道發出收生的宣告(大喇叭或小喇叭),會開場為各位申請加入的朋友進行技術測考,技術測試可選 幽靈/爆破

男 -測考內容: 只可使用G36/所有狙擊槍/連散/M4/AK,任何手槍   (如果測考期間被發現使用其他槍的話,都作為犯規處理)
女 -測考內容: 可使用任何槍,手槍除外,手槍只可使用最初個把
測考特別準則: 玩幽靈模式的話,如能夠使用刀殺死紅隊的人,考官即時會決定你能否加入。
                    準則>  軍刀=2人   鎚=3人   長刀類=4人
申請加入:
[以發信個人資料的形式加入] -----發信>隊長/副隊長
個人資料必須要有的內容:
.玩家姓名
.玩家ID
.玩家msn (必無的話請注明沒有)
.擅長武器、模式、地方(如刀戰,狙戰等等)
.上線時間 (星期及時間)

特別注意事項:
千萬不要男扮女裝,否則以後都不可加入本戰隊,
隊長或副隊長有時會突然要求你拎出證據出來証明自己是女仔,才可加入戰隊。

歡迎加入,我月光乂疾風通常會出現的頻道: 自由1-爆破頻道

我的基本資料:
已玩此遊戲的年份- 台服:2-3年   HK服:1個月左右
專長: 幽靈模式任何場地(天山基地除外)
       個人復生
專用武器: 重狙、散彈、M4、G36、八卦刀

如對本戰隊有興趣的話,就推推吧~^^~

五星白金會員 #2
女仔好處多 :em014: :victory:   
建議: 男 測考最好比用m4,ak等等...  因為彈道不同,習慣唔同
(有實力都要有岩自己既槍 )
五星白金會員 #3
._.
好想入!

可惜我是超  超  超 廢的:smile_13.gif:
四星黃金會員 #4
原帖由 ■莉莉▼… 於 10-10-8 05:25 PM 發表
._.
好想入!

可惜我是超  超  超 廢的:smile_13.gif:

唔問題啊,勁同廢冇問題,最終決定權都係喺教官手上~
一星新手會員 #5
我入~
到時搵你吧~
四星黃金會員 #6
點解做似冇乜人入黎過咁既:ro08:
四星黃金會員 #7
戰隊開創前在此申請加入的話,
不用測考!!!
即時加入!!!
四星黃金會員 #8
不用測考!!!
即時加入!!!

如想成為副隊長的話,
可以加入後,發信個人資料到隊長手上(2000FUN)
二星初級會員 #9
有無興趣 做盟友??:smilie_:)3:
四星黃金會員 #10
原帖由 ☆清田信長☆ 於 10-10-12 12:56 PM 發表
有無興趣 做盟友??:smilie_:)3:

第一、我靜係想講...唔係盟友,係隊伍聯盟
第二、我冇所謂,只係睇番你自己制唔制姐:::

提出結隊的人,必須對我發信以下資料:  (可post在此或發信給我>>2000fun)

.戰隊名字
.隊長姓名
.隊長性別
.戰隊宗旨
.目前戰隊的人數
.戰隊M群(如沒可不用寫)

就係咁,我冇乜所謂,只係想睇下你有冇所謂姐...
四星黃金會員 #11
(每日宣傳)
不用測考!!!
即時加入!!!

如想成為副隊長的話,

(副隊長只限兩名)

四星黃金會員 #12
a_a"我黎玩下~
四星黃金會員 #13
原帖由 說明書 於 10-10-14 06:31 PM 發表
a_a"我黎玩下~

入????
welcome~
你msn係咩啊??:D2
三星高級會員 #14
有無興趣 做盟友  如有+我MSN y411387@live.hk
四星黃金會員 #15
okok~
隊名係....???
三星高級會員 #16
嘩!!!!!!!!!!!!!軍隊呀!!!!!!!!!!!好嘟正規!!真係嘟他老嘟咁犀飛之利的正規!!嘟!

四星黃金會員 #17
(每日宣傳)
不用測考!!!
即時加入!!!

如想成為副隊長的話,

(副隊長只限兩名)
三星高級會員 #18
我都想入._.    game名:槍手射殺  msm:salong123@hotmail.com
四星黃金會員 #19
歡迎你哦~~~~~ :D2
三星高級會員 #20
M群咩事._.?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數