Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
版主 #1
《怪物獵人P3》雷狼龍實體化!MH新模型系列發售

CAPCOM將于2010121發售PSP怪物獵人系列最新作《怪物獵人P3》,與此同時,怪物獵人怪物模型化也正是開始,怪物模型化的第一彈也正是亮相
[attach]350781[/attach]
第一批怪物模型包括:雷狼龍、青熊獸、火龍、黑狼鳥、黑狼鳥(耳朵破損)、老山蟹、老山蟹(脚部紅色)、蒼火、銀火。

[attach]350783[/attach]
[attach]350785[/attach]
[attach]350787[/attach]
[attach]350789[/attach]
[attach]350793[/attach]
[attach]350791[/attach]
[attach]350799[/attach]
[attach]350795[/attach]
[attach]350797[/attach]

很 想 要 吧:cheers:
副版主 #2
唉...應該有人毒到連龍都唔放過
版主 #3
原帖由 alex2005ex 於 10-10-12 10:15 PM 發表
唉...應該有人毒到連龍都唔放過

我真係覺得火龍唔錯  點算:face_l_17:
副版主 #4
原帖由 ericlf2007 於 10-10-12 10:18 PM 發表

我真係覺得火龍唔錯  點算:face_l_17:

不要對龍隻產生幻想呀 我會大叫報警
版主 #5
原帖由 alex2005ex 於 10-10-12 10:19 PM 發表

不要對龍隻產生幻想呀 我會大叫報警

告我對條龍有性幻想?:smilie_:)3:
副版主 #6
原帖由 ericlf2007 於 10-10-12 10:20 PM 發表

告我對條龍有性幻想?:smilie_:)3:

:smilie_:D4: 不雅行為
版主 #7
原帖由 alex2005ex 於 10-10-12 10:22 PM 發表

:smilie_:D4: 不雅行為

你對2年後卓洛有性幻想又點計:smilie_:10:
副版主 #8
原帖由 ericlf2007 於 10-10-12 10:23 PM 發表

你對2年後卓洛有性幻想又點計:smilie_:10:

幻想早就有 幻想緊佢件衫同把刀咩色 我要上呀囧
版主 #9
原帖由 alex2005ex 於 10-10-12 10:24 PM 發表

幻想早就有 幻想緊佢件衫同把刀咩色 我要上呀囧

件衫紅色   皮膚紫色  頭髮黃色  把刀綠色:smilie_:10:

大陸製既卡通T-shirt好鐘意用咁前衛既顏色:thup:
副版主 #10
原帖由 ericlf2007 於 10-10-12 10:27 PM 發表

件衫紅色   皮膚紫色  頭髮黃色  把刀綠色:smilie_:10:

大陸製既卡通T-shirt好鐘意用咁前衛既顏色:thup:

食物中毒?大陸興創新 前衛點都唔小得啦
四星黃金會員 #11
出貓貓鎖匙扣重好啦:cheers:
副版主 #12
900蚊個set野有扣
三星高級會員 #13
都係個句
買完部機先諗啦:smilie_:D4:
二轉會員 #14
頂....CTF個檔死曬種:smilie_:)3:
版主 #15
原帖由 木也 於 10-10-13 09:34 PM 發表
頂....CTF個檔死曬種:smilie_:)3:

扔走你個post:smilie_:10:
一星新手會員 #16
邊度有得買?
六星鑽石會員 #17
我想知幾錢先?
價錢最重要
二轉會員 #18
原帖由 〤小亦 於 10-10-23 06:35 PM 發表
我想知幾錢先?
價錢最重要

睇大小應該是盒彈.....

那就大約40~60 元 不定,..

當然一SET 買會好D
二星初級會員 #19
呢個系列真係得紅火最靚~~
雷龍d腳仔好......(汗)好似扭蛋...
四星黃金會員 #20
:idea:  ,d 模型好正.
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數