《Head Shot》軍團專用區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
蓼藍草
本團已成功與非凡國度結盟

本團簡介:
我地不求超級高手, 但求團結一致的團友, 最緊要大家玩得開心,
本團多數係上班人士, 所以夜晚比下午較多人上線, 團員上線時間活躍於5pm-2am, 我地亦會不時開場大家一齊玩互相交流。

本團聲明:
團員名單內沒有列出名字的玩家, 不是本團團員, 名單亦會不斷更新。
若發現本團任何團員與其他玩家發生沖突, 可向本團反映, 本團會作出相關處理, 謝謝!!

1. 16歲以上----心智成熟者
2. 不收有以下特徵玩家--------非常小氣、整天自閉、喜歡TK、不合作、變態自大狂、教而不聽、有錯不認, 文盲
3. 有42寸胸肌/長腿優先考慮
4. 有打CS1.5/1.6 match經驗優先考慮
5, 有Headset優先考慮

入團流程:
第一步. 請填好以下表格
1.遊戲內名稱:
2.HSO常用槍械:
3.為何想加入
4.年齡:
第二步. 於公會網頁申請加入
第三步:我們會有專人係3天內回覆

團戰須知:
1)唔可以亂出聲
2)聽指示
3)合作id

本團已成功與非凡國度結盟

三星高級會員 #2
頭香@@VVVVV
四星黃金會員 #3
遲d改改個heading好似有氣勢少少:smilie_:10:
三星高級會員 #4
原帖由 希'' 於 10-10-18 03:57 PM 發表
遲d改改個heading好似有氣勢少少:smilie_:10:

呢樣野,交比你吧XD:smilie_:D5:
四星黃金會員 #5
1. 16歲以上----心智成熟者
3. 有42寸胸肌/長腿優先考慮

呢兩條聲明好怪~
三星高級會員 #6
1.遊戲內名稱::em014:
2.HSO常用槍械:拳頭:victory:
3.為何想加入,無解:smilie_:D3:
4.年齡:笑左:smilie_:10:
第二步. 請PM本人
第三步:我們會有專人係3天內回覆:smilie_8):
四星黃金會員 #7
不接納:smilie_:10:
四星黃金會員 #8
1係避免小學雞 我地年齡層十幾到廿幾都有<<見我地玩聽聲都知
2係團入面有班人對住呢種類型既猛男會尖叫:em014:
三星高級會員 #9
原帖由 希'' 於 10-10-20 05:33 PM 發表
1係避免小學雞 我地年齡層十幾到廿幾都有

=.=
比我1個月,減肥成功既話,冇42"都有40XD
講真,42:呢樣野都係講下笑,有就最好XD

四星黃金會員 #10
1.遊戲內名稱:物理生物化學
2.HSO常用槍械:步~
3.為何想加入:見團長太靚令仔:em014:
4.年齡:x      [x大過1,細過100]
二轉會員 #11
又係你地
你地無玩mkz?
四星黃金會員 #12
兩面都玩下咁啦:smilie_:10: 但hso引到我洗錢
mkz太食了!
三星高級會員 #13
原帖由 fei3108 於 10-10-23 06:09 PM 發表
又係你地
你地無玩mkz?

當然仲有玩,不過MKZ太食錢,我玩HSO好D,團戰我就會番MKZ
三星高級會員 #14
現開始公開招人 有興趣者可以直接聯絡我 或進入我地既收人場!
四星黃金會員 #15
歡迎任何智商eq高既人入face_l_18:
三星高級會員 #16
有意可到官網自申,不過最好留一留言/密"天使奏"
三星高級會員 #17
本團第3次團聚:11月20日wargame團,大家玩得開心D
回到最頂傳統版

選擇頁數