絲路Online

主題列表 登入
二星初級會員 #1
國服同國際服同台服都OK
有玩既留個CM:smilie_:P2:
一星新手會員 #2
台服有個0.0
二星初級會員 #3
我同朋友仔新玩緊國際ser Caspian  :smilie_:):
二星初級會員 #4
原帖由 應笑我多情 於 10-10-19 04:56 PM 發表
我同朋友仔新玩緊國際ser Caspian  :smilie_:):

國際ser 好難撞入:em012:
二星初級會員 #5
我兩年幾前玩就好難入
最近呢兩天玩返ser都系easy 好易入 :smilie_:)2:
二星初級會員 #6
咁好,等我去試下先
點先可以好似你咁
帖子67 積分246 <<
二星初級會員 #7
我都算少上黎 但唔知點解都有 在線時間249 小時
帖子我都系睇post無出字果D人 積分我都唔知點黎 不過都系浮雲
今次都系呢兩日想玩返國際版上網搵唔到個官網就黎2000fun睇睇
咁岩睇到你個新post
之前果D都好似系08/09年既post 同我年幾前玩好似無變過
二星初級會員 #8
咁咪姐係同我差唔多
可能係新年果陣送分
新年會送分:smilie_:D5:
二星初級會員 #9
原帖由 sam14190 於 10-10-18 12:02 PM 發表
台服有個0.0

你邊個服?
論壇乞丐 #10
MO4151比曬絲路既野你玩
二星初級會員 #11
原帖由 ray8436895 於 10-10-22 01:59 PM 發表

1個人玩好悶,想搵FD一齊玩:D2
二星初級會員 #12
原帖由 ray8436895 於 10-10-22 01:59 PM 發表

你係唔係唔再玩?
二星初級會員 #13
一起過黎國際版玩吧
二星初級會員 #14
今天運兩轉貨都比人劫左 第二轉仲有一個6x同一個5x俠客保我
賊仔好頑強強 損失左700k :ro10:
二星初級會員 #15
你咩SER?
我國際版冇玩
但可以轉過黎:victory:
二星初級會員 #16
原帖由 應笑我多情 於 10-10-25 11:21 PM 發表
今天運兩轉貨都比人劫左 第二轉仲有一個6x同一個5x俠客保我
賊仔好頑強強 損失左700k :ro10:

700K真多..:smilie_O_o:
五星白金會員 #17
我今日先再玩番 3年前個A/C仲係到 而家係凱撒大帝SER 唔係好高LV ,40LV 西洋人
二星初級會員 #18
叫咩名?
不如一齊轉玩國際SER,冇外掛:smilie_:10:
不過我down左3日都未down完..face_l_18:
五星白金會員 #19
ID :倉內安奈 你想玩台定國際? 我DOWN左國際版
二星初級會員 #20
我岩岩DOWN國際版
一齊玩:smilie_:10:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數