RO攻略

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
大家好:D4
我教大家既方法 只可用在 +agi人既身上(其他型,無咁理想)
~有錢版:
一開始 買一把4倍颱風既卡短劍/一件 蟲(用)衫
之後 就買200支紅水 打波波利~~
********過左30mins*********
相信大家 e經10lv jobs
大家轉了1轉後 就買好 不差的武器 去打prt_fild07 升到25左右
就要去到吉芬 度save左先 之後就 去打但咪打刺蝟蟲
好快*****咁就35左右--”
之後就去 打毒菇 好快就40job 可以2轉
想升到50job既 就去東邊村度打到60base
就去打gef_fild08 or mjolnor_02 度打   好快就50jobs
到左窮人版了...
窮人版 我無計 幫大家升到1轉
只好1轉講起sor
大家轉了1轉後 去打prt_fild07 升到30左右
就要去到吉芬 度save左先 之後就 去打但咪打刺蝟蟲
好快*****咁就40左右--”
之後就去 打毒菇 好快就40job 可以2轉
想升到50job既 就去東邊村度打到60base
就去打gef_fild08  度打   好快就50jobs
真係得ga...有成效 就回回我喎 無既話 就比多d意見
今次係我第1次post出黎 多多指教
;););););););) 睇完口下好喎
多謝大家精華 左喇

[ Last edited by 御神者 on 2004-5-31 at 09:22 PM ]
五星白金會員 #2
我等事下先!! THX你呀︿︿
四星黃金會員 #3
Originally posted by 龍丸之後 at 2004-5-28 11:29 PM:
我等事下先!! THX你呀︿︿

唔洗客氣*你上次你都教過我 個獵人公會係邊樹!@多謝你至係~:D5
五星白金會員 #4
Originally posted by 御神者 at 2004-5-29 12:10 AM:

唔洗客氣*你上次你都教過我 個獵人公會係邊樹!@多謝你至係~:D5

嗯~ 你轉左做獵人未??:D2
四星黃金會員 #5
...搵到條油...但唔想轉...就del 玩2刀刺
但係如果我係vit劍會點......
你講果個係agi劍-.-
三星高級會員 #7
毒蘑菇
HP     EXP    JOB
665   186      93
點可以升到40job呀=.="
加咁少...........
四星黃金會員 #8
Originally posted by thomas2010 at 2004-5-29 08:53 AM:
毒蘑菇
HP     EXP    JOB
665   186      93
點可以升到40job呀=.="
加咁少...........

你敏高就唔同講法
四星黃金會員 #9
Originally posted by 傻之人 at 2004-5-29 12:50 AM:
但係如果我係vit劍會點......
你講果個係agi劍-.-

vit 都用到但無咁快姐
四星黃金會員 #10
大家睇完唔該回回下
四星黃金會員 #11
窮人版同有錢版都差唔多
三星高級會員 #12
不如45lv(base)拎把火屬武器去砍野豬
我個fd個小服個陣用日月錘由9:00a.m升到1:00a.m
之後就轉左啦,你用火屬咪打得仲快
三星高級會員 #13
thc..........
四星黃金會員 #14
吉芬邊到有蛋打 ?
四星黃金會員 #15
打毒菇打到40job-.-?
咁不如打去下水道4f打瑪勒盜虫同紅蝙蝠啦-.-
d瑪勒盜虫少血同少攻過毒菇
況且瑪勒盜虫多exp過毒菇3x-.-
四星黃金會員 #16
Originally posted by kin~仔 at 2004-5-29 04:00 PM:
窮人版同有錢版都差唔多

係但2轉時間唔同 因為eq既問題
四星黃金會員 #17
Originally posted by 哭艷 at 2004-5-29 05:12 PM:
不如45lv(base)拎把火屬武器去砍野豬
我個fd個小服個陣用日月錘由9:00a.m升到1:00a.m
之後就轉左啦,你用火屬咪打得仲快

等我試下先...
但窮人 點算丫
四星黃金會員 #18
Originally posted by 掂過碌蔗 at 2004-5-29 08:09 PM:
打毒菇打到40job-.-?
咁不如打去下水道4f打瑪勒盜虫同紅蝙蝠啦-.-
d瑪勒盜虫少血同少攻過毒菇
況且瑪勒盜虫多exp過毒菇3x-.-

但十幾廿八隻 一次過黎 都易死喇
四星黃金會員 #19
Originally posted by 包仔MaN at 2004-5-29 07:55 PM:
吉芬邊到有蛋打?

唔明 咩有蛋打
四星黃金會員 #20
Originally posted by vitokwan at 2004-5-29 07:27 PM:
thc..........

唔洗客氣!!
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數