Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
版主 #1
《怪物獵人P3》超限量200個背包 不過價格就?

CAPCOM預定于2010年12月1日發售的《怪物獵人:携帶版3》截止目前已經出了不少周邊,不過看來搶錢行動遠沒有終止,這次他們又推出了一款新産品:

“BRIEFING”制輕便包與游戲UMD套裝,名爲“Premium Edition”,將在CAPCOM通販網站e-capcom上發售,價格爲31500日元,合計人民幣2607元,限量200個!

PS:價格包括了包和游戲UMD。

資料轉載自 電玩巴士

我覺得個袋ok柒....仲要港幣$3000

好唔好睇就真係見人見志   可能我真係唔識欣賞=(

六星鑽石會員 #2
唔..到底可以放幾多個2萬6....
到底可以戰幾多條龍....
二轉會員 #3
我覺得特別版那個輕便袋還好看個這個很多阿
三星高級會員 #4
原帖由 鳥羽 涉 於 10-11-4 07:31 PM 發表
我覺得特別版那個輕便袋還好看個這個很多阿

讚同
呢個太大
冇左精巧既feel
二轉會員 #5
原帖由 Y~y_y 於 10-11-4 07:38 PM 發表

讚同
呢個太大
冇左精巧既feel

你說這個是背包還可以-_-!
六星鑽石會員 #6
雖然係有自己風格
但係真係好7 送比我都未必要咩出街
二轉會員 #7
咁都叫ok柒,直頭柒到冇袋有啦:face_l_04:
三星高級會員 #8
係=.=! 幾千銀不如買個名牌用下:ro00:
四星黃金會員 #9
原帖由 Y~y_y 於 10-11-4 07:38 PM 發表

讚同
呢個太大
冇左精巧既feel

講 feel 個袋,送都唔要啦,7吓吓
四星黃金會員 #10
講真 送都唔要 佢仲要賣成2000幾銀
四星黃金會員 #11
特別版個輕便袋好睇好多,依個外觀好普通,個圖騰整係入面有x用!

五星白金會員 #12
原帖由 ting0369 於 10-11-6 10:16 AM 發表
講真 送都唔要 佢仲要賣成2000幾銀

人民幣2607=hkd 3000:em012:
版主 #13
原帖由 dan1994129 於 10-11-6 09:47 PM 發表

人民幣2607=hkd 3000:em012:

頭像 黑夜妖怪:smilie_:10:

好撚懷念:cheers:
二轉會員 #14
咩出街..比人知道二千幾$
笑到面都黃:smilie_O_o:
回到最頂傳統版

選擇頁數