水滸群俠傳Web

主題列表 登入
二星初級會員 #1
很慢                               .
四星黃金會員 #2
係~大家都係30後開始慢~玩競技場~主僕~西域果D LU~@@~副本就要組隊LU~
四星黃金會員 #3
30之後打怪啦
拎d英雄帖去打副本(一日可打10次副本)
同埋做多d任務大廳既任務
三星高級會員 #4
原帖由 賣男孩的女孩 於 10-11-5 07:26 PM 發表
30之後打怪啦
拎d英雄帖去打副本(一日可打10次副本)
同埋做多d任務大廳既任務

如果可以有道具加次數就好=[
四星黃金會員 #5
打副本真係唔係升好多= =
我主要都係煲怪...
二星初級會員 #6
建議樓主都可以參考下官網個快速升級指南
http://xk.alta.hk/html/newb_a.html

ps. 迴圈任務 係35lv開始就會開比你解
四星黃金會員 #7
原帖由 營多麼需要你 於 10-11-10 03:00 PM 發表
建議樓主都可以參考下官網個快速升級指南
http://xk.alta.hk/html/newb_a.html

ps. 迴圈任務 係35lv開始就會開比你解

煉功房都係好物黎:ro07:
不過都要煉成12個鐘先有萬8exp左右
三星高級會員 #8
慢慢升囉.. 想快咪入點去洗怪囉...而家30後d 主線任俾得3分1條exp 就會無任...
一星新手會員 #9
1)打怪
客棧買精力 96點
每日送      108點   (vip123點)
+            214點
              20萬經驗以上

2)每日任務

3)捉奴隸
三日六萬經 三隻十八萬 但係要照住佢

4)榮譽換經驗

5)迴圈任(35)

6)副本

7)比金入修練場 沒金唔入都擺

8)當然仲有主,支線任
一星新手會員 #10
買精力貴到喊:smilie_/(:
四星黃金會員 #11
原帖由 fukeung1993 於 10-11-12 05:58 AM 發表
1)打怪
客棧買精力 96點
每日送      108點   (vip123點)
+            214點
              20萬經驗以上

2)每日任務

3)捉奴隸
三日六萬經 三隻十八萬 但係要照住佢

4)榮譽換經驗

5)迴圈任(35)

...

我諗你都唔會有咁多榮譽啦= =
1日只可以打15場 比你靈符+多2場 都係17場
比你每場拿1000榮譽, 只係得萬7點
換exp要萬8點wor
二星初級會員 #12
原帖由 賣男孩的女孩 於 10-11-12 04:26 PM 發表

我諗你都唔會有咁多榮譽啦= =
1日只可以打15場 比你靈符+多2場 都係17場
比你每場拿1000榮譽, 只係得萬7點
換exp要萬8點wor

最少要18000點榮譽
官職愈高 就用得更多榮譽
所以你最多都係 2-3日換一次exp
三星高級會員 #13
我都想知清楚wo.. 我玩無耐 而家就到30 ..開始升得慢了...
二星初級會員 #14
原帖由 裡夢境 於 10-11-22 04:24 PM 發表
我都想知清楚wo.. 我玩無耐 而家就到30 ..開始升得慢了...

總之~多打副本
迴任能解就解
好快就升到:ro07:
三星高級會員 #15
....太癲啦d人...全日係到升 1日 30...
三星高級會員 #16
捉奴隸  真係好洗好用!
一星新手會員 #17
30lv 真係好難升...宜家都係返工果陣偷偷上去掛下..哈!
三星高級會員 #18
而家係一off 就禁去練功房修練...
三星高級會員 #19
聖誕 我都儲值左...拎佢個回饋5000銀去刷怪...
四星黃金會員 #20
原帖由 卓洛12 於 11-1-5 06:42 PM 發表
聖誕 我都儲值左...拎佢個回饋5000銀去刷怪...

真有米O_O"用點數刷怪會多D經~:smilie_/):
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數