Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
http://www.youtube.com/watch?v=M ... ure=player_embedded

峯山龍同恐暴龍都出:victory:  
迅龍同2:36冰牙龍(?)出亞種:face_l_17:
好怪呀d色
雷狼龍裝好帥:smilie_:D4:
========================================
恐暴龍為隨機亂入的方式出現。
場景必須為"不安定"的狀態
需把目標物盡快解決
而後會出現新的 PV
  ▼△▼△▼△▼△▼△
 【WARNING!】
 △▼△▼△▼△▼△▼
恐暴龍亂入。
可選擇是否狩獵恐暴龍,若狩獵成功會有新追加報酬。
消息來源:4Gamer

=================================
有無人玩iso
但係會買umd做紀念:smilie_O_o:

六星鑽石會員 #2
[utube]Mzy4jl7vW84&feature=player_embedded[/utube]
幫你整啦
版主 #3
原帖由 terry199606 於 10-11-10 05:12 PM 發表
http://www.youtube.com/watch?v=Mzy4jl7vW84&feature=player_embedded

搵人幫連

峯山龍同恐暴龍都出:victory:  
迅龍同2:36冰牙龍(?)出亞種:face_l_17:
好怪呀d色
雷狼龍裝好帥:smilie_:D4:

=== ...

傻嫁咩  作為良好市民  當然係玩ISO啦:smilie_:10:
四星黃金會員 #4
加左段野
個亂入感覺多此一舉
刷稀有素材用??:em012:
日版唔知裝備係咩技能點好:smilie_:10: :smilie_:10:

二轉會員 #5
迅龍都變金色了-_-

感覺很怪.....

恐暴龍對第一次打的人絕對是恐怖阿
二星初級會員 #6
出左d新龍引死人:ro02:
三星高級會員 #7
[utube]X0w1iPWyoRA[/utube]
加左good先好睇+_+

六星鑽石會員 #8
正,越望就越覺得唔玩3rd就唔好話自己話過MH!
四星黃金會員 #9
原帖由 Y~y_y 於 10-11-10 11:35 PM 發表
X0w1iPWyoRA
加左good先好睇+_+

早就有人連左啦:smilie_/): face_l_18:
但係E個係高清版:smilie_:D4:

三星高級會員 #10
原帖由 terry199606 於 10-11-11 04:52 PM 發表

早就有人連左啦:smilie_/): face_l_18:
但係E個係高清版:smilie_:D4:

清先放上黎ja
你睇左冇加good:smilie_/(:
四星黃金會員 #11
原帖由 Y~y_y 於 10-11-11 05:20 PM 發表

清先放上黎ja
你睇左冇加good:smilie_/(:

你又知我睇左:em012:
我睇影片個圖:smilie_/):
三星高級會員 #12
原帖由 terry199606 於 10-11-11 08:49 PM 發表

你又知我睇左:em012:
我睇影片個圖:smilie_/):

衰人:smilie_/(: :smilie_/(:
認住你:mad: :mad:
版主 #13
原帖由 Y~y_y 於 10-11-11 11:14 PM 發表

認住你:mad: :mad:

我+分算  good好珍貴嫁:smilie_:10:
三星高級會員 #14
原帖由 ericlf2007 於 10-11-12 04:24 PM 發表

我+分算  good好珍貴嫁:smilie_:10:

認住你
四星黃金會員 #15
好驚驚啊:dump:
d新怪...好x變態咁....:cry:
四星黃金會員 #16
原帖由 白樂 於 10-11-12 11:44 PM 發表
好驚驚啊:dump:
d新怪...好x變態咁....:cry:

我都好驚:smilie_O_o:
之前MHP2G玩到6星就無玩