《機戰》貼圖區

主題列表 登入
一星新手會員 #1

一星新手會員 #2
:smilie_:D4: 好令仔啊
令仔到溝死女...:em012:
香港你最型~:em014:

一星新手會員 #3
WO~好靚仔喎
迷死女啦:em014: :em014:
二星初級會員 #4
佢?.7頭一個.爆我d妝.自己食
二星初級會員 #5
唔~!!留言打爆佢既頭
:smilie_/(: :em015: :band:
一星新手會員 #6
今期至威係你啦
放心啦,我唔會咁大聲話俾人知
你前幾日無啦啦行去紫瓏面前叫佢瓏哥架喎
更加唔會俾人知,你而家係柴灣ive讀緊架喎
三星高級會員 #7
仲以為係啲咩野咁巴閉.原來只是2張相片而已.啲小朋友真係戇_當有趣.
其實.貼兩張相出黎又點嗎?除左第1張FACEBOOK果張.下面果張我得比過4個人.估都估到係邊個擺上黎啦.啲相仲要係2年前tim.我SEND得張相比你.都冇諗過你會貼出黎.OK.YOU WIN^^

其實:家陣打機咋.玩埋真人相.真係好無聊.我又唔care嘅.你地慢慢低能啦 :em012:
三星高級會員 #8
原帖由 二手奇仔 於 10-11-13 07:26 PM 發表
佢?.7頭一個.爆我d妝.自己食

唔該你用下腦諗清楚先啦..真係抵你比人連爆2次AC

原帖由 不敗戰神 於 10-11-13 07:47 PM 發表
今期至威係你啦
放心啦,我唔會咁大聲話俾人知
你前幾日無啦啦行去紫瓏面前叫佢瓏哥架喎
更加唔會俾人知,你而家係柴灣ive讀緊架喎

我真係想笑.如果我宜家真係讀緊柴灣ive既.咁你快d日日黎接我放學啦.
啲人一時又話我讀緊柴灣ive.又話我做壽司.跟住又話我做冷氣.轉頭又話我會考緊.原來我得17歲.不過我驚轉頭又比人話我廿幾歲.wow.原來我有咁多身份.其實邊個先係真:smilie_:D5:

一星新手會員 #9
原帖由 血的洗禮 於 10-11-13 08:00 PM 發表

我真係想笑.如果我宜家真係讀緊柴灣ive既.咁你快d日日黎接我放學啦.
啲人一時又話我讀緊柴灣ive.又話我做壽司.跟住又話我做冷氣.轉頭又話我會考緊.原 ...

係咪讀緊ive就真係自己心照啦~.~
一星新手會員 #10
仲有呀,唔知邊個玩真人先呢~.~
呢d唔係你專利
二星初級會員 #11
[quote]原帖由 血的洗禮 於 10-11-13 08:00 PM 發表

你心照啦.愛狗.有無做過自己曼清楚

比人爆又如何?區區戈一千幾百.
我係想睇下有無人洗定個8月15日等入去坐姐.
三星高級會員 #12
原帖由 不敗戰神 於 10-11-13 09:45 PM 發表
仲有呀,唔知邊個玩真人先呢~.~
呢d唔係你專利

好似係你玩人全名先喎.人地果晚見你仲係細路仔就算咋.

話事話.你之前又話搵到你嘅話切_煲湯派街坊嘅。家陣人地搵到你啦喎.切左未.我諗你你都係想走J數姐.唔駛驚到要走去報警話比人打喎.你仲駛唔駛要我陪你去警局幫你落口供呀?^^

係呢.點解你又咁鐘意話我讀ive呢?唔通你係ive見到我?(不過你應該都冇機會可以讀到ive嫁啦^^)如果你係ive入面見到我嘅話.你即管影張相貼上黎同大家分享下啦.但係我驚你毒到唔敢出街咋~係呀.你之前話見到靚女個人會震嘅,個病醫好左未呀.如果未嘅我諗你要去醫好左呢個病先啦,唔係我驚你未黎到ive影我相已經嚇到死左.

原帖由 二手奇仔 於 10-11-13 09:55 PM 發表
[quote]原帖由 血的洗禮 於 10-11-13 08:00 PM 發表

你心照啦.愛狗.有無做過自己曼清楚

比人爆又如 ...

你認為係我爆你ac咪即管去報警囉.

由你比人爆AC之後,我食果啲裝全部都係收或者換返黎.d追加全部都問得返係邊度黎.咁又何來爆你AC又食你裝??
成日聽埋啲人係度作野,自己又唔用下個腦諗.仲有,你自己都同我講你改左密碼唔記得,如果你真係唔記得左密碼.點解宜家又on得返隻人呀?仲要一on返就話比人爆ac.咁鬼嘅.

一星新手會員 #13
wo~d人講大話真係唔眨眼架喎
不過算啦,唔會怪你既
一星新手會員 #14
我以為你好有料啦…:smilie_O_o:
找D人來玩口水戰~
仲要6+1到同我扮fd你都做得出…
沒X用…^^         你系有料就找人動我啦…
同你講甘多野曬我口水,問來問去都同一個問題,好煩…
三星高級會員 #15
其實.問極你都冇正面答我問題.
人地問係咪朋友傾計呀.朋友傾計咪傾計囉.一定要係友情果隻朋友咩?我都唔明我同你扮咩FD?
仲有.唔好諗住叫你瓏哥就刷你鞋啦.自己諗下句野有咩意思啦.我駛刷你鞋?唔好話你啦.任何人我都唔會刷.係你先好意思講返比人知咋.你以為自己係咩呀?慳d啦

一星新手會員 #16
你E家在度講到係威係勢有咩用姐…你知5知你果日個型仔樣想翻起都好笑:smilie_:10:
你個壽頭 77貢甘過來打招呼,我識你老鼠咩…
反曬面你都仲好意思過來打招呼?我係你真係死嫩左他算啦…
做人做到你甘狗你都算係第一個!^^你真係好沒用…
都係果句,你7小陣啦!你係有種的,叫2個fd來托7咩…
講你就天下無敵,做你就…
你想玩大它就5好慳D啦…你甘威啊嘛^^
一星新手會員 #17
人如其名...個9樣成隻9甘~~~~就算張相唔係依家影都好啦~~(樣7)永遠冇得改變~~~加上你爆人裝升戰....望落我屋企隻狗都有尊嚴過你^^      

007字
五星白金會員 #18
wa...乜依家機戰仲有咁多哩D事非-.-"!
紫龍...~oo~仲記得我嗎???哈哈!!
你仲有玩機戰!?
一星新手會員 #19
紫瓏冇玩,但我仲可以搵到佢,你係邊個
五星白金會員 #20
你睇我簽名-.-"
我係 第一任無名既艦長剎那~
你問紫龍應該知-.-
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數