Khan Wars

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
其實係唔係因為隻game冇聊天系統既問題
好似冇咩人玩既 =[

空城好多
版主 #2
成班人都俾GM禁言 咁樣  要講野 麻煩10 coins 解禁費:smilie_O_o:
四星黃金會員 #3
其實睇左睇 多開當然係問題之一 不過其實用45coins 買資源就可以升得好快 =X
版主 #4
吾知 點解佢 吾係d 論壇度搞活動~~ 引吾到d 新手 囉=.=.  有新game出一定要搞嫁啦~~ 睇來睇去 都冇咩活動咁~~:smilie_O_o: 等到頸都長埋:kill3:
四星黃金會員 #5
有果個唔知咩四碼活動既 不過連入過點/拎過FB金幣既都唔可以參加.. 咩道理
版主 #6
原帖由 阿魯比列斯 於 10-11-19 10:48 AM 發表
有果個唔知咩四碼活動既 不過連入過點/拎過FB金幣既都唔可以參加.. 咩道理

以上暫時全沒參加過@@"
四星黃金會員 #7
有活動啦總算 >>申請做版主每月有20金幣
官方真係.. 係都200啦 =[
版主 #8
2kf 既版主 人工200 有得諗:face_l_07:
四星黃金會員 #9
佢比得果20.. 一係就免費VIP啦
版主 #10
最好每星期都有人工加 仲好:face_l_15:
版主 #11
原帖由 ngoh 於 10-11-20 02:27 AM 發表
2kf 既版主 人工200 有得諗:face_l_07:

詳細希望:smilie_:10:
四星黃金會員 #12
原帖由 霉乂男 於 10-11-21 01:46 AM 發表 :

原來你係砂時計- -||
版主 #13
原帖由 阿魯比列斯 於 10-11-22 12:43 AM 發表

咁你係邊個阿:face_l_04:
四星黃金會員 #14
原帖由 ngoh 於 10-11-22 01:11 AM 發表

咁你係邊個阿:face_l_04:

紫旋兼定
版主 #15
原帖由 阿魯比列斯 於 10-11-22 01:31 AM 發表

紫旋兼定

所以話呢 2kf 真係 一個 臥虎藏龍 好地方:face_l_04:
四星黃金會員 #16
又關咩事~?
版主 #17
原帖由 阿魯比列斯 於 10-11-22 02:04 AM 發表
又關咩事~?

意思 好簡單=.=...分分鍾 吾知到時彈d 咩人 出來:face_l_04:
六星鑽石會員 #18
原帖由 ngoh 於 10-11-22 02:21 AM 發表

意思 好簡單=.=...分分鍾 吾知到時彈d 咩人 出來:face_l_04:

同意
小弟對此遊戲的經驗十分少
請大家多多指教:smilie_8):
版主 #19
原帖由 ngoh 於 10-11-22 01:58 AM 發表

所以話呢 2kf 真係 一個 臥虎藏龍 好地方:face_l_04:

之前響機動版見過下戰神呂布face_l_18:

原帖由 阿魯比列斯 於 10-11-22 12:43 AM 發表

嘛,最近好少時間玩,紫旋兄唔好郁我啊:ro02:
回到最頂傳統版

選擇頁數