FreeStyle

主題列表 登入
二轉會員 #1

你老母,ALT+F4神人
六星鑽石會員 #2
其實係1~7lv 頻玩有咩樂趣@o@?
我唔係好明...""
八星無敵會員 #3
原帖由 ﹏楓靖ξ影月 於 10-11-20 10:46 AM 發表
其實係1~7lv 頻玩有咩樂趣@o@?
我唔係好明...""

用小小時間 睇完我個簽名檔 你就會明^^
二轉會員 #4
原帖由 gv3170 於 10-11-21 06:53 AM 發表

用小小時間 睇完我個簽名檔 你就會明^^

傻西zz
吹下水就呃到你既真實資料,on9到暈,唔好唔記得車窗反光果條友:smilie_:D4:
五星白金會員 #5
原帖由 封鎖心靈 於 10-11-19 09:58 PM 發表

你老母,ALT+F4神人

你唔比佢去d掛機房洗返來?
二轉會員 #6
原帖由 銀║少 於 10-11-21 09:23 PM 發表

你唔比佢去d掛機房洗返來?

MVP數目睇得出係3.3
而且我同佢一齊玩過
講係簡單,卡等姐嘛,邊個唔識,但係真係咁有耐性既,你有冇見過

八星無敵會員 #7
原帖由 封鎖心靈 於 10-11-21 07:31 PM 發表

傻西zz
吹下水就呃到你既真實資料,on9到暈,唔好唔記得車窗反光果條友:smilie_:D4:

老作王  比其他版會員睇下你幾肉酸 睇下仲有無人信你啦
二轉會員 #8
原帖由 gv3170 於 10-11-22 06:40 AM 發表

老作王  比其他版會員睇下你幾肉酸 睇下仲有無人信你啦

真係慘,上傳晒相先發覺比人玩
又話你係黑社會大佬既?搵唔到我住邊?
老老實實,如果你真係一直努力想搵出我住邊,我都會對你睇高一眼
可惜你根本冇膽搵
仲有,自己笨柒就認左佢啦,我係老點你呀,咁又如何?洗唔洗拜神摘日?你是唔是有不滿先:smilie_:D4:
八星無敵會員 #9
揭發大話精 目的已達到 睬你都無教育啦
慢慢比人恥笑啦你

車都無架 學人扮車主 哈哈哈
二轉會員 #10
好似你咁on9比人激幾激就post晒個人資料上網:smilie_:10:
你估人人都好似你咁on9咩,仲要個車窗反埋光影到自己:smilie_:10:
估唔到依家仲有咁易呃既傻仔,你可以有不滿,我會理解
不過下次唔好咁易信人,今次你就當買個教訓啦
仲有,以後唔好再扮黑社會大佬,上次冇影到相係你好彩

八星無敵會員 #11
死雞撐啦你 小學雞
你老作證據我就post哂出黎啦
你有乜證據話我呀?拎出黎啦
(因為無人會再信你呢個 講得出就講 認得就認的大話精架啦)
仲有呀 就算我企係你面前都未驚過你啦
小學雞
無車拎車主 就真係笑死人啦
正牌 窮鬼扮富豪
二轉會員 #12
開始發惡鳥,不過我諗冇乜人會驚你:smilie_:10:
冇人叫你咁on9自己上傳自己資料上網架嘛
就連開個貼想挑我機都比人連技屌老母:smilie_O_o:
仲有個小學雞團MPP?比你整到散埋,你地團員常山趙子龍都話開始知你地膠:face_l_16:
八星無敵會員 #13
唔使再回你架啦

因為已經又多個版既會員知你醜態

慢慢死雞撐啦你

哈哈哈
二轉會員 #14
陰撚公,連FS係咩情況你都唔打探清楚:smilie_:10:
嬲到連真實資料都post埋上論壇,邊個輸就真係唔知鳥:smilie_:10:
袋錢入你袋呀,做事要冷靜,post埋真人資料上網,蝕既係你自己ZZZ
突然發現我好好人
回到最頂傳統版

選擇頁數