東遊記Online

主題列表 登入
一星新手會員 #1
呢個係官方說的:         
                                各位親愛的大俠:

天宇科技 (GameCyber) 衷心感謝所有玩家對《東遊記Online》一直不離不棄,並予以支持和鼓勵。

自遊戲正式營運,至今轉眼間已經渡過了好一段日子。
回想與各位一同的努力、奮鬥,每一步都是艱辛而困難,但亦充滿意義的,
這些都成就了我們共同的、珍貴的、美好的回憶。

在過去數月間,官方曾多次接觸遊戲原開發及發行廠商,爭取繼續《東遊記Online》的營運權,然而雙方始終未能達成共識。
因此,我們必須很遺憾地宣佈,香港、澳門及台灣地區的《東遊記Online》即將結束營運。
對於如此決定, 《東遊記Online》營運團體全體謹向所有《東遊記》玩家表達最深切的歉意。

營運結束時程表:

2010-11-29 中午12:00 《東遊記Online》帳號申請、儲值虛寶 及 點數分配服務 關閉
2010-12-31 中午12:00 《東遊記Online》遊戲伺服器、客服郵箱服務 關閉
2011-01-07 中午12:00 《東遊記Online》官方網站 關閉

《東遊記online》 營運團隊多謝各位玩家的支持!

我玩過東遊:ro05: ,好感動ar:ro02: :ro02: :ro02: :ro02:
一星新手會員 #2
沒人回嫁:mad: :ro00: :smilie_/(:
一星新手會員 #3
:donno: :kill3: :fire: :mad: :ro03: :em060: :smilie_/(:
四星黃金會員 #4
好彩玩到1LV冇玩姐-.-
唔係曬曬我D時間~_~
五星白金會員 #5
:victory: 多謝分享
二轉會員 #6
抄艾爾既垃圾game
八星無敵會員 #7
好耶:victory:
艾爾萬歲:victory: :D2
二星初級會員 #8
原帖由 卍中仔卍 於 11-2-7 07:33 PM 發表
好耶:victory:
艾爾萬歲:victory: :D2

全靠我咋(極大誤
艾爾萬歲!
東遊收山!
三星高級會員 #9
攪很錯呀  未玩過就汁左都有嫁
論壇乞丐 #10
艾爾萬歲!
東遊收山!
八星無敵會員 #11
原帖由 只怕不再遇上 於 11-3-19 02:11 AM 發表
攪很錯呀  未玩過就汁左都有嫁

其實佢一早就汁咗啦:em012:
二星初級會員 #12
艾爾萬歲!
東遊收山!
五星白金會員 #13
艾光大好;D
二星初級會員 #14
好彩冇洗錢係呢隻game到
一星新手會員 #15
冇左啦??
omg~~