Khan Wars

主題列表 登入
版主 #1
大家 覺得 要搞下d 咩活動 玩下呢~~送分 送資源 呢d之類既 活動~~ 大家可以講 下既~~~:kill3:
四星黃金會員 #2
送鬼城:em015:
版主 #3
原帖由 阿魯比列斯 於 10-11-27 04:23 PM 發表
送鬼城:em015:

很不錯  ~~但 要後期才行:face_l_17:
四星黃金會員 #4
再唔係送金幣:smile_30.gif:
版主 #5
原帖由 阿魯比列斯 於 10-11-27 04:36 PM 發表
再唔係送金幣:smile_30.gif:

要搵可靠 讚助商 解決 先得:face_l_14:
四星黃金會員 #6
送積分/G幣:cheers:
版主 #7
原帖由 阿魯比列斯 於 10-11-27 04:57 PM 發表
送積分/G幣:cheers:

可以搵返之前有玩過既 大大 解決 這個問題:thup:
版主 #8
送VIP,對我哩種無時間玩既人太有用:devil:
四星黃金會員 #9
原帖由 霉乂男 於 10-11-27 06:51 PM 發表
送VIP,對我哩種無時間玩既人太有用:devil:

:ro07: :ro07: 同意
四星黃金會員 #10
讚成!
冇左VIP之後1次起得1樣野
但係起完就要番工
搞到D排名趺左百幾......
四星黃金會員 #11
VIP 特別係3個排序對於唔可以長時間玩既人真係好有用
雖然要食多D資源 都好過我等到爆倉先返:mad:
一星新手會員 #12
ngoh係KWO咩名?
版主 #13
同2kf 一樣 囉:redface:
四星黃金會員 #14
原帖由 ngoh 於 10-11-29 01:25 AM 發表
同2kf 一樣 囉:redface:

face_l_18: 笑左
版主 #15
原帖由 阿魯比列斯 於 10-11-29 01:27 AM 發表

face_l_18: 笑左

別人笑我太瘋癲~我笑他人看不穿~:smilie_:)3:
四星黃金會員 #16
btw 你果邊有冇M群可以吹下水架~:smilie_8):
版主 #17
你轉過來 開個m群做埋 admin  帶旺下個m群吧~~~
四星黃金會員 #18
你開左先唔得既:smilie_O_o:
版主 #19
原帖由 阿魯比列斯 於 10-11-29 01:36 AM 發表
你開左先唔得既:smilie_O_o:

見到你咁熱情 m群 吹水呢方面    除左你 仲有咩人 可以擔當重任~~靠晒你啦~~
一星新手會員 #20
原帖由 ngoh 於 10-11-29 01:48 AM 發表

見到你咁熱情 m群 吹水呢方面    除左你 仲有咩人 可以擔當重任~~靠晒你啦~~

點解你唔搵個24小時唔訓可以頂到一個月的屌男<<<<<
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數