Khan Wars

主題列表 登入
一星新手會員 #21
原帖由 ngoh 於 10-11-29 03:50 AM 發表

通常開個名 要嚇得人 咁已經係贏左一半了:smilie_/):

好la咁依家俾人嚇親有無獎分
四星黃金會員 #22
原帖由 azsx00 於 10-11-28 07:00 PM 發表

2) 沒合理原因擅自離/轉團者,會被本團攻伐。
想死?

講下笑者
我唔會做叛徒face_l_18:
一星新手會員 #23
STONE~我地以後無兄弟做!
版主 #24
公會 收人更新  收人會繼續更新 唷:smilie_:)3:
一星新手會員 #25
你地識唔識一捅漿糊個recyhq?:smilie_:o:
版主 #26
原帖由 tinhengfai 於 10-12-5 11:13 AM 發表
你地識唔識一捅漿糊個recyhq?:smilie_:o:

歡迎跳槽 符合要求者優先~recyhq 吾識0.0
一星新手會員 #27
=0=拉人王!
四星黃金會員 #28
而家冇咩時間玩 D經驗爬得好慢~_~
一星新手會員 #29
我竟然依家先知一隊兵可以攻擊幾個目標:funk:
我竟然依家先知開左酒館可以出多幾隊兵:funk:
等我之前係咁派一隊200輕騎 狂搶500資番黎:funk:
版主 #30
原帖由 kevinyhk 於 10-12-5 02:02 PM 發表
=0=拉人王!

你做咩吾幫你會長  開post 收人=.=?

原帖由 tinhengfai 於 10-12-5 11:16 PM 發表
我竟然依家先知一隊兵可以攻擊幾個目標:funk:
我竟然依家先知開左酒館可以出多幾隊兵:funk:
等我之前係咁派一隊200輕騎 狂搶500資番黎:funk:

500資源 果d 派 23隻輕騎 ok 嫁啦~
版主 #31
分數徹底被拋離了,
這就是懶人的悲哀嗎!?:cry:
一星新手會員 #32
開酒館會消耗肉?
等我仲同人換晒d糧食
版主 #33
原帖由 霉乂男 於 10-12-6 09:59 AM 發表
分數徹底被拋離了,
這就是懶人的悲哀嗎!?:cry:

邊d分數 先~~咁多分數類別~:face_l_04:
四星黃金會員 #34
壓分:ro07:
版主 #35
原帖由 阿魯比列斯 於 10-12-6 10:07 PM 發表
壓分:ro07:

有人教波 好似:ro08:
一星新手會員 #36
大家好:smilie_:D5:
上來這裡看到好多熟面孔

請大家多多指教:smilie_/):
一星新手會員 #37
嘻 recyhq又黎搵食:smilie_:D:
三星高級會員 #38
我想問下前server係咪完左?
結果係點?邪惡帝國win左嗎?
最後我個acc仲拎唔拎到排名第一?
版主 #39
原帖由 oiopi 於 10-12-8 04:09 PM 發表
我想問下前server係咪完左?
結果係點?邪惡帝國win左嗎?
最後我個acc仲拎唔拎到排名第一?

會長 好想好想你阿:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

你是第一阿:devil:
三星高級會員 #40
xd,當時我8月沒空玩,帳號送了比當時第3名了
回到最頂傳統版

選擇頁數