DIVINE SOUL 聖魂

主題列表 登入
三星高級會員 #1
比云起代理乜都死喇_-'
不如玩番美版,原汁原味..
等佢公測左...又可以學英文...
玩云起d game? 收得皮喇_-'
五星白金會員 #2
美版公測緊?
公測緊既一齊玩
加我msn
ken201888@hotmail.com
五星白金會員 #3
依D game都幾岩我玩呀

至於係唔係雲起代理又如何,

就算唔係雲起,問心個句你地都講唔到邊間真係香港既遊戲代理商會比較好咩

因為係你地眼中香港既遊戲代理商根本冇一個會話好,

所以隻game比邊間代理商代理你地一定話唔好嫁

~注意: 紅字係要留意地方~

四星黃金會員 #4
原帖由 wolfhell 於 10-11-29 13:56 發表

就算唔係雲起,問心個句你地都講唔到邊間真係香港既遊戲代理商會比較好咩

所以隻game比邊間代理商 ...

同意~間間代理商都梗係有人鬧face_l_18: 睇完得啖笑
三星高級會員 #5
有邊間代理你係唔會嘈呢? - -
五星白金會員 #6
樓主可以回應我嗎- -
美版係唔係公測緊
我睇個ser好似關緊wor
四星黃金會員 #7
原帖由 wolfhell 於 10-11-29 01:56 PM 發表

所以隻game比邊間代理商 ...

同意你說法
三星高級會員 #8
美版好似本身8, dec 公測 但改左 14,dec
四星黃金會員 #9
邊個代理先係好
七星元老會員 #10
原帖由 兵工廠-阿仙奴 於 10-12-8 07:29 PM 發表
邊個代理先係好

老實說~~~~冇!!!!!!!
香港代理既..都係屈人比錢
龍之谷係一個好例子
三星高級會員 #11
最好玩美版 ... ken 我加左你msn了v_v"
四星黃金會員 #12
原帖由 ~悶K~ 於 10-12-15 12:19 AM 發表

老實說~~~~冇!!!!!!!
香港代理既..都係屈人比錢
龍之谷係一個好例子

比錢都唔算過份你玩過gameone d game你會有另一個感受
隻隻gameone game一係食錢一係食錢又要lag定鏡定成十幾廿秒,問你死未
二星初級會員 #13
可以學英文未??HHA好正:love2:
二星初級會員 #14
美版連線應該好慢....睇下點啦,有得玩就最好:smilie_8):
一星新手會員 #15
其實隻game唔錯的唷~
三星高級會員 #16
你信唔信美版封IP要係玩返港版呀啦:smilie_/):
二星初級會員 #17
間間代理都一樣嫁啦

邊有人做野會背哂你意姐:smilie_:D5:

最好就自己開game做哂老闆
咩都你話哂事啦face_l_18:
二星初級會員 #18
係LAW其實間間都係咁上下嫁LA
二星初級會員 #19