Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
版主 #1
慶祝MHP3發售!!

只要會員在貼內放上自己的MHP產品自拍   

根據數量閃光程度   加30~80分

產品可以係MH海報 , UMD , 扭蛋 , 手辦 , 飾物 ..... (跟MH有關都OK

全部產品放埋一張圖影 /  分開幾張圖影都冇問題

身為版主當然要身先士卒  先自拍0 30+

經典的2G正版盒+UMD  (想當年買1000機果陣  係鋪買埋)
[attach]362607[/attach]
[attach]362605[/attach]

這個....去日本朋友買的糟糕同人本 (o ̄∇ ̄)=◯)`ν゜)・;'
[attach]362609[/attach]

二轉會員 #2
第一xD
特別版~~
副版主 #3
個陣時多手買左落黎 到衣家滿布塵埃 古老嗎"?

二轉會員 #4

二轉會員 #5
睇黎我間房唔係好夠光線
次次夜晚影親相都係咁黑
遲d 朝早影過一次一樣既改改佢
五星白金會員 #6
等我又影返幾張比你加下分先
留位先
二轉會員 #7
原帖由 Mr.文仔 於 10-12-1 10:43 PM 發表
第一xD
特別版~~

你張簽名......
四星黃金會員 #8
得1個
無錢買UMD :smilie_:(:
上幾日見零食物語賣MH舊野
就買左個:smilie_:D:
出左咁耐重賣25蚊:ro00:

版主 #9
原帖由 小羽毛 於 10-12-2 09:06 AM 發表
睇黎我間房唔係好夠光線
次次夜晚影親相都係咁黑
遲d 朝早影過一次一樣既改改佢

隻轟龍好正:smilie_:D4:
版主 #10
大家d野好正......我都好想要
三星高級會員 #11
@''@你個個PSP係1000/2000/3000
重有請問?錢(單PSP)
+埋MH3P?錢
二轉會員 #12
等埋星期一個特別版到先放-.-
三星高級會員 #13

如何?
二轉會員 #14
原帖由 Y~y_y 於 5-12-2010 05:46 PM 發表

http://i815 ...

d人有錢到呢.....:smilie_:10:
四星黃金會員 #15
mh3 wii同埋psp版@@大家加油

三星高級會員 #16
我的最愛:em014:
[attach]363841[/attach]
[attach]363843[/attach]
三星高級會員 #17

呵呵,上官方個到至知有信用卡

好長時間之前的Limited edition

好值錢的雙刀MH卡

By frozensword at 2010-12-06