《吞食天地2‧究極版》軍團區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
長板前大團    死亡特攻  現已重開
歡迎前死亡團友,前同盟s團團友/其他團團友入團
本團只想俾一個平台大家吹下水
想入密夜﹏月啦    ﹏=z木
歡迎加入我地個大家庭:smilie_:p:
五星白金會員 #2
好呀好呀!!
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 9047&highlight=
趙子雲細佬 前死亡特工參軍
*牛屎新手牙〃遵命!!
我入啦x):smilie_:)3:
三星高級會員 #3
送信俾我啦xD               收工先收番你
另招收番前死亡團友,S團團友(包括紋哥小神小怡海綿等等)另招埋新團員
四星黃金會員 #4
我念海綿幫唔到你,佢e加開左團係邊爐團長
如果你想打團戰可以搵我^^,我係屠族團長k648
三星高級會員 #5
原帖由 khalil2010 於 10-12-2 04:34 PM 發表
我念海綿幫唔到你,佢e加開左團係邊爐團長
如果你想打團戰可以搵我^^,我係屠族團長k648

我記得邊爐係我冇玩之前e經係到:smile_13.gif:
唔知係唔係轉左團長啦
團戰方面應該未咁快打住
等我收齊人先
六星鑽石會員 #6
死亡特攻咁正想入下添~
可惜我都退出左lu
三星高級會員 #7
原帖由 ‵醉愛﹋屎 於 10-12-2 01:05 PM 發表
好呀好呀!!
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 9047&highlight=
趙子雲細佬 前死亡特工參軍
*牛屎新手牙〃遵命!!
我入啦x):smilie_:)3:

*牛屎新手牙〃??記唔記得Michael王:smilie_:D4:
五星白金會員 #8
嗯:loveliness:
二星初級會員 #9
原帖由 kennyzxyz 於 10-12-2 01:20 PM 發表
送信俾我啦xD               收工先收番你
另招收番前死亡團友,S團團友(包括紋哥小神小怡海綿等等)另招埋新團員

算啦 小神小怡 唔會返來GA啦 ....仲有叫海綿去食屎啦....自己人嘈自己人.....話比團友搶點....正ON9仔
三星高級會員 #10
原帖由 SZE167 於 11-5-3 04:18 AM 發表

算啦 小神小怡 唔會返來GA啦 ....仲有叫海綿去食屎啦....自己人嘈自己人.....話比團友搶點....正ON9仔

我鎖左幾個月ac     個團都解埋:cry: :cry:
二星初級會員 #11
原帖由 michaelboy97 於 10-12-10 06:00 PM 發表

*牛屎新手牙〃??記唔記得Michael王:smilie_:D4:

你係MICHAEL王 ?? 我記得你......乜你返來玩咩 ??
二星初級會員 #12
原帖由 kennyzxyz 於 11-5-3 06:06 PM 發表

我鎖左幾個月ac     個團都解埋:cry: :cry:

死到一走.....死別又唔玩啦.....合左等如冇合......跟住小神,小怡都走啦,海綿條PK梗加唔駛講啦 仲要盟團死南一知死到冇玩都話要解盟 好彩得白兄同死趙幫手......
好啦.....到個團定返啦......就到PK仔海綿走來攪事.....自己攪自己正PK

仲有 MICHAEL王唔係死牛咩 ??
三星高級會員 #13
原帖由 SZE167 於 11-5-4 07:35 AM 發表

死到一走.....死別又唔玩啦.....合左等如冇合......跟住小神,小怡都走啦,海綿條PK梗加唔駛講啦 仲要盟團死南一知死到冇玩都話要解盟 好彩得白兄同死趙幫手......
好啦.....到個團定返啦......就到PK仔海綿走來攪事 ...

果陣死到仲要咩都唔講就走左=_=
連死到個妹都冇玩=_=
之前別仔未合團果陣
次次團戰都係我宣
打咩團都冇同小神佢地傾過
到別仔黎左冇耐連戰都冇宣=_=
個團就一直好似死左咁
想搞番起佢又冇人入:ro03: :ro03:
我都叫做睇住個團由2團上到3團
結果都係抹落=_=
二星初級會員 #14
原帖由 kennyzxyz 於 11-5-4 05:52 PM 發表

果陣死到仲要咩都唔講就走左=_=
連死到個妹都冇玩=_=
之前別仔未合團果陣
次次團戰都係我宣
打咩團都冇同小神佢地傾過
到別仔黎左冇耐連戰都冇宣=_=
個團就一直好似死左咁
想搞番起佢又冇人入:ro03: :ro03: ...
死到佢後來上過來2次,但冇講咩事,只係話好快會返來 =,= 有D小消息話係咩事....但呢D野我唔方便係度講
其實個團係散之前都收左幾個好幫手入來.....係LV低D,但幫手做團D野....肯理事GE玩家真係唔多.....而白兄 死趙佢地要返工璋唔到咁多野都好正常
只可以講個團開始好返D果陣......先來自己人打自己人 特別係 海綿 搵出面D團來攪呢個團.....冇野好講.....講到自己為個團做左D咩做左D乜
係團最要用人GE時候走左出去攪事.....又話死到唔中意人用外 掛又點點點.....佢自己咪又係用....講來都ON膠
三星高級會員 #15
原帖由 SZE167 於 11-5-5 01:29 AM 發表
死到佢後來上過來2次,但冇講咩事,只係話好快會返來 =,= 有D小消息話係咩事....但呢D野我唔方便係度講
其實個團係散之前都收左幾個好幫手入來.....係LV低D,但幫手做團D野....肯理事GE玩家真係唔多.....而白兄 死趙佢 ...

講真啦=_=
你估死到唔知我同17都係用掛咩=_=
佢都冇同我講過D乜    我前幾日都見到死到上左MSN
我ADD左佢   不過佢冇反應姐=_=
我果日都見到過死到臨頭    不過唔知係唔係佢
二星初級會員 #16
原帖由 kennyzxyz 於 11-5-6 10:38 PM 發表

講真啦=_=
你估死到唔知我同17都係用掛咩=_=
佢都冇同我講過D乜    我前幾日都見到死到上左MSN
我ADD左佢   不過佢冇反應姐=_=
我果日都見到過死到臨頭    不過唔知係唔係佢

佢唔會回MSN GA啦......果時得夜月同十七用YY之嘛....
仲有你見到果個玩家係我.....我用左死到個名......得冰冰一個咁叻女.....第一野知我唔到死到face_l_18:
三星高級會員 #17
原帖由 SZE167 於 11-5-7 01:07 AM 發表

佢唔會回MSN GA啦......果時得夜月同十七用YY之嘛....
仲有你見到果個玩家係我.....我用左死到個名......得冰冰一個咁叻女.....第一野知我唔到死到face_l_18:

仲有其他人GEface_l_18: face_l_18:
講唔講咁解XD
後期都唔只我同17用~~
其實講左咁耐   你係:smile_13.gif: :smile_13.gif: ?
二星初級會員 #18
原帖由 kennyzxyz 於 11-5-7 09:22 PM 發表

仲有其他人GEface_l_18: face_l_18:
講唔講咁解XD
後期都唔只我同17用~~
其實講左咁耐   你係:smile_13.gif: :smile_13.gif: ?

講時講我都未知你係邊個BOR face_l_18:
我係死珍呀:smilie_:D4:
三星高級會員 #19
原帖由 SZE167 於 11-5-7 11:16 PM 發表

講時講我都未知你係邊個BOR face_l_18:
我係死珍呀:smilie_:D4:

我咪夜月囉face_l_18: face_l_18:
二星初級會員 #20
原帖由 kennyzxyz 於 11-5-8 08:13 AM 發表

我咪夜月囉face_l_18: face_l_18:

你個死仔.....你唔係話返工唔玩GA咩:smilie_:D4:
回到最頂傳統版

選擇頁數