Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
三星高級會員 #1
原貼地址
http://bbs.a9vg.com/thread-1630606-1-1.html

[原创] 怪物猎人MHP3rd破解,一切真的结束了 [复制链接]
liquidzigong

真得对不起,所有支持我的玩家!

目前事态的发展已经远远超出我的想像。我个人的人身安全已经完全得不到保证。四处已经开始盛传我已经被捕。为此,我将彻底退出PSP破解界,就让普罗米修斯系统永远消失在历史的角落吧。至于怪物猎人的破解,大家可以去求外国人,他们应该可以在一周或数周内破解。

各大汉化组,请你们销毁所有分发给你们的普罗米修斯-4固件。
A9管理员,请删除我的所有帖子和id。

写的这里,不禁黯然泪下。想起以前通宵破解MGSPW的日子,想起大家支持我破解KHBBS的帖子,想起无数次和游戏公司程序员在破解上交手的日子。每位网友的鼓励将是我一生中的美好回忆。但是,这一切真的应该结束了。

最后:

天神普罗米修斯盗来火种送给人类,激怒了众神之主宙斯。宙斯命令威力神和火神将普罗米修斯钉在高加索的悬崖上,暴露在雨雪风霜和烈日炙烤之中,以警告他以后不要再对人类滥施同情。火神赫淮斯托斯很同情普罗米修斯,但他无力反抗宙斯的命令,在威力神的监督和催促下,将普罗米修斯牢牢地钉在了悬崖上。

没有想到我有一个普罗米修斯式的开始,也有个普罗米修斯式的结束……

唉。。。都唔知咩事
依家睇黎只可能睇下d漢化組會唔會放出黎
or 等第二個高人出手啦
六星鑽石會員 #2
邊有咁順行架....gvg個陣咪又係咁
等下先啦:smile_13.gif:
二星初級會員 #3
等多一排......:smilie_O_o:
佢真係因為人身保證唔到就放棄的話.....:fire: <---我會爆的:smilie_/):
二轉會員 #4
只能夠等吧= =

依家周圍都見到有人開post鬧 只能說他們真的忘恩負義-,-

好既方面無人欣賞 唔欣賞不特止 仲要_晒鬼-_-
七星元老會員 #5
因為大神話要等一個禮拜先放出黎, 咁當然會有人條氣唔順啦
所以就好多人開post鬧, 又話要搵佢出黎, 又乜又乜咁
比我都唔再破解啦, 破解左仲要比人小
一星新手會員 #6
咁大獲= =...唔通真係要買umd...
版主 #7
原帖由 大神 於 10-12-2 01:28 PM 發表
咁大獲= =...唔通真係要買umd...

買正版不是問題  重點是不太想刷成官方機....

每次玩其他遊戲  又要用神電刷回去:face_l_16:
一星新手會員 #8
原帖由 ericlf2007 於 10-12-2 02:18 PM 發表

對/口\ ... 刷來刷去好驚部機變磚:face_l_07:
四星黃金會員 #9
原帖由 ericlf2007 於 10-12-2 02:18 PM 發表

點刷回舊版
教我:cry:
我係2K機
六星鑽石會員 #10

依家唯有等有冇其它大神破解
如果要我買umd
我要再洗多幾百蚊
二轉會員 #11
應該會有別人來破解吧?
版主 #12
原帖由 terry199606 於 10-12-2 06:13 PM 發表

點刷回舊版
教我:cry:
我係2K機

底板係V1 V2 定 V3?

V3既話  唔可以自制神電   要借人地既神電黎刷  (除非係硬改神電

V1 V2  自制神電神卡唔難  有軟件就OK

原帖由 大神 於 10-12-2 04:10 PM 發表
對/口\ ... 刷來刷去好驚部機變磚:face_l_07:

到時拎去整  分分鐘貴過買正版:em012:
四星黃金會員 #13
原帖由 ericlf2007 於 10-12-2 07:01 PM 發表

底板係V1 V2 定 V3?

V3既話  唔可以自制神電   要借人地既神電黎刷  (除非係硬改神電

V1 V2  自制神電神卡唔難  有軟件就OK

到時拎去整  分分鐘貴過買正版:em012:

V1 V2掛
好耐之前升5.50 GEN-D3 都係人地開電池升
要安裝咩:smilie_:D4:
E+你重會唔會買UMD:smilie_O_o:
版主 #14
原帖由 terry199606 於 10-12-2 08:26 PM 發表

V1 V2掛
好耐之前升5.50 GEN-D3 都係人地開電池升
要安裝咩:smilie_:D4:
E+你重會唔會買UMD:smilie_O_o:

唔放得上黎  個網係2KF死對頭

我pm你:smilie_:10:
五星白金會員 #15
呢個時候應該靠自己:smilie_:D4:
話說我第一步dump都dump唔到:smilie_O_o:
何況說找0xD91681F0的key.....
二轉會員 #16
7號我會多一隻umd -__-

唔知有沒有人有與趣-__-?

如果我fd 唔要可以賣給你地阿
二轉會員 #17
原帖由 鳥羽 涉 於 2010/12/2 18:51 發表
應該會有別人來破解吧?

涉哥出手吧WWWWW
回到最頂傳統版

選擇頁數