Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
一星新手會員 #1
買左umd但升唔到級...
本人果部係1000機...
版本係5.50 Prome-2~
一禁更新佢就彈句野出黎 : [你使用psp的版本為9.90. 沒執行的必要] 之類=.=
有咩方法可以令我更新返官方= =!?
副版主 #2
你同你個名一樣 用緊自制系統 好似升唔到架
一星新手會員 #3
原帖由 alex2005ex 於 10-12-2 09:58 PM 發表
你同你個名一樣 用緊自制系統 好似升唔到架

~_~"
咁大獲= =...有咩方法解救...
之前我都係用自制...個fd幫我整過變返官方~
依家我自己唔識搞~_~
副版主 #4
原帖由 大神 於 10-12-2 10:05 PM 發表

~_~"
咁大獲= =...有咩方法解救...
之前我都係用自制...個fd幫我整過變返官方~
依家我自己唔識搞~_~

已升至5.50既PSP, 幫不了你
另請高人 我唔多識
二轉會員 #5
大神,,,,,如果我比個方法你,,你曉唔曉更新先?!

副版主 #6
原帖由 fiy 於 10-12-2 10:11 PM 發表

乜野方法..過兩招黎
二轉會員 #7
原帖由 alex2005ex 於 10-12-2 10:12 PM 發表

乜野方法..過兩招黎

磚左唔關我事

我朋友用呢個方法改到

5.50咩版都得
一星新手會員 #8
原帖由 fiy 於 10-12-2 10:11 PM 發表

http://www.sendspace.com/file/2w08kj

PSP1000/2000非V3機適用,PSP2000V3/PSP3000可重開機後直接到Step 2,緊記上左去唔好返轉頭,再見ISO, 回歸正途
...

呢個方法得左!!!!!!!!!!!!!!!!!!
唔該晒你呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@:love2:
二轉會員 #9
原帖由 大神 於 10-12-2 10:17 PM 發表

呢個方法得左!!!!!!!!!!!!!!!!!!
唔該晒你呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@:love2:

同我刪引言

唔該@@
三星高級會員 #10
緊記上左去唔好返轉頭,再見ISO, 回歸正途
> <好慚愧添
回到最頂傳統版

選擇頁數