Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二轉會員 #1
大家就算有mhp3既iso破解玩

如果無新既系統或者tool出現,,,,,

psp由mhp3開始,,,全新遊戲都運行不能

杯具了

一班噴子,,,,,影響好大
副版主 #2
原帖由 fiy 於 10-12-2 10:05 PM 發表
大家就算有mhp3既iso破解玩

如果無新既系統或者tool出現,,,,,

psp由mhp3開始,,,全新遊戲都運行不能

杯具了

一班噴子,,,,,影響好大

唉..這心聲我已說出 影響大到不能相信
二轉會員 #3
原帖由 alex2005ex 於 10-12-2 10:06 PM 發表

唉..這心聲我已說出 影響大到不能相信

由呢個時間起

再無新自制系統

再無新破解遊戲

psp到而家仲值錢既原因

大部分都係因為有破解,,,,

而家,,,已經可以話係變左個廢錢,,,已經無得要升值

班噴子,,,,,又起人底,,,又串人,,,,ok

影響唔止mhp3,,,,連再推出既遊戲都玩唔到(破解)

都係買正版算啦................
副版主 #4
原帖由 fiy 於 10-12-2 10:09 PM 發表

由呢個時間起

再無新自制系統

再無新破解遊戲

psp到而家仲值錢既原因

大部分都係因為有破解,,,,

而家,,,已經可以話係變左個廢錢,,,已經無得要升值

班噴子,,,,,又起人底,,,又串人,,,,ok

影響 ...

我區區中三學生 正版壓力很大:smilie_/(:
二轉會員 #5
原帖由 alex2005ex 於 10-12-2 10:11 PM 發表

我返工都壓力大阿:smilie_/(: 話你知
四星黃金會員 #6
原帖由 fiy 於 10-12-2 10:19 PM 發表

我返工都壓力大阿:smilie_/(: 話你知

x2
不過冇破解我比較擔心冇插件用姐
冇iso我冇咩所謂,反正psp我只係玩mhp同g gen
但冇左cm就真係杯具:smilie_/(:
六星鑽石會員 #7
世界咁大
識破解既人實有既.....
只係時間上既問題
等下啦:smile_13.gif:
五星白金會員 #8
大神創造左普羅米修斯,普羅米修斯帶比人光明,而人就因自己既慾望去傷害神,最終自食惡果.人又再一次失去光明
三星高級會員 #9
都唔知班低能係度嘈乜,唔使錢叫你等一星期啫...
講真,人地做左個自制系統已經證明左自己既實力,
好似d新game出之前都會宣傳下啦,
好似"暗黑破壞神3"宣傳左成2年幾3年到依家都未出啦..
人地宣傳下自己,比埋個實質時間你,唔使你9等算係咁啦,有咩錯先??
人地係有技術呀嘛...
成日話世界咁多大神,多佢一個唔多??
等到依家有邊個大神破解完放出來比人下載呀??
四星黃金會員 #10
原帖由 alex2005ex 於 10-12-2 10:11 PM 發表

同我一樣:smilie_O_o:
四星黃金會員 #11
大神已走,索尼當道:smile_30.gif:
四星黃金會員 #12
原帖由 小川一真 於 10-12-2 11:30 PM 發表
世界咁大
識破解既人實有既.....
只係時間上既問題
等下啦:smile_13.gif:

你覺得世界真的會有人,
在目睹大神為大家付出,但被大家所打壓、背叛。
還夠膽站出來嗎?

世界是很大,但沒有聖人、沒有英雄、沒有愚者。
四星黃金會員 #13
破完啦0 0 哈哈..想玩咪自己破:smilie_:D5:
回到最頂傳統版

選擇頁數