Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
副版主 #1
我對青熊有好感 有乜好介紹
六星鑽石會員 #2
傳聞沙漠隻草食龍套裝似熊仔(女性)
暫時坐緊浪人裝
依家考慮整雷狼套裝,印象中女個套ok
冰牙龍都有興趣(試玩版大劍套裝,包括大劍)

暫時係咁多
副版主 #3
原帖由 飛吧飛吧 於 10-12-3 08:23 PM 發表
傳聞沙漠隻草食龍套裝似熊仔(女性)
暫時坐緊浪人裝
依家考慮整雷狼套裝,印象中女個套ok
冰牙龍都有興趣(試玩版大劍套裝,包括大劍)

暫時係咁多

我仲用緊新手裝 現時有咩裝介紹:smilie_/):
四星黃金會員 #4
原帖由 alex2005ex 於 10-12-3 08:33 PM 發表

我仲用緊新手裝 現時有咩裝介紹:smilie_/):

"獨"狗龍男裝(唔識打):em012:
好似牛仔:smilie_:10:
而加先岩岩升到村長2星:face_l_04:

六星鑽石會員 #5
浪人裝..應該夠我頂到雷狼
我應該會整沙漠個套先
副版主 #6
原帖由 飛吧飛吧 於 10-12-3 10:15 PM 發表
浪人裝..應該夠我頂到雷狼
我應該會整沙漠個套先

邊套野叫浪人 睇唔明:smilie_:10:
六星鑽石會員 #7
新手裝未浪人裝face_l_18:
或者你可以整套獵人裝,我有個團友著緊
千里眼,獵人技能
副版主 #8
原帖由 飛吧飛吧 於 10-12-3 10:24 PM 發表
新手裝未浪人裝face_l_18:
或者你可以整套獵人裝,我有個團友著緊
千里眼,獵人技能

算啦..跟你
三星高級會員 #9
玩到成日冇電:smilie_/):
二轉會員 #10
一開始整 狗龍先,,

之後上雷龍....

之後唔知了,, 未整
三星高級會員 #11
我想問狗龍個身要打d咩先出到?
我差個身未出
一星新手會員 #12
還未想喔..''可能暫時用浪人裝
一星新手會員 #13
新手裝ONLY, 日文睇唔明. 等中文化先知咩裝打咩裝...
六星鑽石會員 #14
毒狗龍我可以答你..但係狗龍..我都未出..XD

>#8
防對於我黎講,唔重要,最重要係樣face_l_18:
一星新手會員 #15
原帖由 terry199606 於 10-12-3 10:14 PM 發表

"獨"狗龍男裝(唔識打):em012:
好似牛仔:smilie_:10:
而加先岩岩升到村長2星:face_l_04:

手山5 = 毒  (速成)

我等緊漢化=.=
琴日用左半粒鐘搵極都搵唔到 村長...
原本村長係女人:donno:
五星白金會員 #16
我合左套青熊裝~其實D料幾易搵-] 最煩都只係搵虫姐-](青熊裝12防)
刀用緊太刀(骨刀最初個lv

我個fd用緊成套雷狼龍裝-.-''

五星白金會員 #17
d虫係邊到搵嫁?:ro08: :ro08:
四星黃金會員 #18
我用緊合金裝咋...3星之後有得買=.=入左3粒達人珠 1粒研磨...本想來整埋採取珠(補返負面技能)但搵唔到個粒珠第2個素材
六星鑽石會員 #19
轉左狗龍裝
要一樣王者___,爆頭會有機會領到,建議捕獲
整緊毒夫魯同飛甲蟲裝,仲有青熊裝
不過紅甲熊(?)套裝有回性,只要有呢個技能,我就唔會怕d龍
二轉會員 #20
合 青熊甲果/彩鳥腳 隻綠色蟲仔係邊到搵?

下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數