Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二轉會員 #1
打哂成套雷狼裝
係差個頭
連件裝係邊都搵唔到
姐係完全冇依件裝出現

點解既?
四星黃金會員 #2
1角 2電毛 2普通甲  3大豬的皮  頭既材料  3350$一件
二轉會員 #3
原帖由 qzyb234 於 10-12-6 06:27 PM 發表
1角 2電毛 2普通甲  3大豬的皮  頭既材料  3350$一件

就係唔見左套裝
四星黃金會員 #4
試下整一套雷狼既貓裝再過返場任睇下    正常情況有齊料就可以整  都係唔得就要試下過集會既雷狼

都仲係唔得就幫你唔到@_@..........
七星元老會員 #5
原帖由 Mr.文仔 於 10-12-6 06:34 PM 發表

就係唔見左套裝

你話無顯示個頭俾你合?
二轉會員 #6
原帖由 乂霸乂 於 10-12-6 06:41 PM 發表

你話無顯示個頭俾你合?

係...係咪因為冇爆角?
四星黃金會員 #7
原帖由 Mr.文仔 於 10-12-6 06:51 PM 發表

係...係咪因為冇爆角?

唔爆角你點拎到角......??

試下去爆囉,反正咁易爆   @_@  蓄電個陣係爆頭好機會
二轉會員 #8
原帖由 qzyb234 於 10-12-6 06:52 PM 發表

唔爆角你點拎到角......??

試下去爆囉,反正咁易爆   @_@  蓄電個陣係爆頭好機會

仲有最後一個問題
迅雷刀升上去個粒石點拎
紫色個粒
三星高級會員 #9
我都係冇爆頭...個頭勁難爆..但係我又有其他
四星黃金會員 #10
原帖由 wtf97 於 10-12-6 07:04 PM 發表
我都係冇爆頭...個頭勁難爆..但係我又有其他

我用長槍  蓄電時80%中頭   次次必爆頭斷尾   爪同背就一時時先爆到@_@   
真係唔得既可以試下用大劍拔刀正面斬  地穴加眠爆爆角(弩.弓)@_@
二轉會員 #11
原帖由 qzyb234 於 10-12-6 07:08 PM 發表

我用長槍  蓄電時80%中頭   次次必爆頭斷尾   爪同背就一時時先爆到@_@   
真係唔得既可以試下用大劍拔刀正面斬  地穴加眠爆爆角(弩.弓)@_@

迅龍太刀升上去個粒石點合?
四星黃金會員 #12
直情引用我...............我唔答姐係我唔知....因為我係完全唔識用太刀,所以無整太刀  ,所以唔知係邊粒囧  比名唔該

二轉會員 #13
原帖由 qzyb234 於 10-12-6 08:42 PM 發表
直情引用我...............我唔答姐係我唔知....因為我係完全唔識用太刀,所以無整太刀  ,所以唔知係邊粒囧  比名唔該

力xxxxx鉱石
六星鑽石會員 #14
如果無理解錯,應該係上集既1種擴石
上位任務會出,名就唔記得
四星黃金會員 #15
原帖由 Mr.文仔 於 10-12-7 12:40 AM 發表

力xxxxx鉱石

靈鶴石  打完村峯山 升級挖礦就有(集會好似要上位先有)
回到最頂傳統版

選擇頁數