Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
副版主 #1
[utube]vhlHVEikdao[/utube]

[utube]RaeqIRmd5e0[/utube]

其實點拍先會清d呢
我對psp拍片冇乜門路
比d意見我:smilie_:10:
二轉會員 #2
除左上背打2個位我什少用武..
全程都係射射射射射射射射射射射射射射射射射射射射射射射
一開始用電狙彈十下內就可以斷牙了

速採+炮術 = sm 峯山
副版主 #3
原帖由 KaRL-BoYS 於 10-12-13 09:28 PM 發表
除左上背打2個位我什少用武..
全程都係射射射射射射射射射射射射射射射射射射射射射射射
一開始用電狙彈十下內就可以斷牙了

速採+炮術 = sm 峯山

好意見 點解我諗唔起呢招既:face_l_16:
二轉會員 #4
但係採 炮彈同電阻彈都係有限:em012:
所以電阻彈一開始就用哂佢...
之後上背打2個位後自然仆街一次, 入返home 要去藍箱拎埋果10粒電阻黎用
副版主 #5
原帖由 KaRL-BoYS 於 10-12-13 09:36 PM 發表
但係採 炮彈同電阻彈都係有限:em012:
所以電阻彈一開始就用哂佢...
之後上背打2個位後自然仆街一次, 入返home 要去藍箱拎埋果10粒電阻黎用

我相信我以玩統槍技術黎講 時間上會差幾遠?
二轉會員 #6
時間應該差唔多, 肯定20分鐘內完成

但煩少好多, 唔洗走上走落:em012:
版主 #7
原帖由 alex2005ex 於 10-12-13 08:59 PM 發表
vhlHVEikdao

RaeqIRmd5e0

其實點拍先會清d呢
我對psp拍片冇乜門路
比d意見我:smilie_:10:

老老柒柒  我仲係5村任同hr2....:face_l_14:
副版主 #8
原帖由 ericlf2007 於 10-12-13 09:51 PM 發表

老老柒柒  我仲係5村任同hr2....:face_l_14:

我爆村長同HR四 練緊上位技術
二星初級會員 #9
咩係速採+炮術??
我係新手=v=我今日打佢..死左=v=
四星黃金會員 #10
5....其實我想問..點解要著雷狼裝揸銃槍呢:ro08:
貪佢有力之降放?
唔係應該著返D加炮擊的裝咩??定係你已經裝左炮術珠?

六星鑽石會員 #11
用斧+強走
select之後狂o......呢個方法就算一個人都好易過:smilie_:D5:
三星高級會員 #12
<統槍新手 師兄我想問統槍點上彈=.= 同埋點連技:smilie_:)3:
副版主 #13
原帖由 J-Van 於 10-12-13 11:10 PM 發表
5....其實我想問..點解要著雷狼裝揸銃槍呢:ro08:
貪佢有力之降放?
唔係應該著返D加炮擊的裝咩??定係你已經裝左炮術珠?

炮術已上:smilie_:D4:
二轉會員 #14
村長個隻咁少血,其實只要射哂d彈同埋大炮最後加多下擊龍鑽就死
對巨龍擺左上佢身,支給大爆係決戰個陣擺係佢肚前,隻貓會(好乖)咁幫你以身體引爆架啦
我第一次打武器都冇猛過出黎佢就上左天堂同耶穌打牌

三星高級會員 #15
原帖由 ericlf2007 於 10-12-13 09:51 PM 發表

慢過我喎仲:smilie_:10:
話時話點解dante你唔採佢背既:smilie_:D4:
副版主 #16
原帖由 Y~y_y 於 10-12-14 08:20 PM 發表

慢過我喎仲:smilie_:10:
話時話點解dante你唔採佢背既:smilie_:D4:

廿分鐘內就算啦
背...我唔洗再用石 掘都廢事
五星白金會員 #17
我想知你咩野裝 有咩技:ro08:
回到最頂傳統版

選擇頁數