《三國群英傳2》軍團區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

傲笑招長期活躍於國戰及做軍團任之玩家
等級不限
現居焱國
如有興趣之玩家,請密團長槍槍
或密副團長膠膠/好如意,

傲笑背景:
傲笑是ser3魏國軍團永恆國度分拆出來的一個軍團,團長槍槍(原名:冷槍)及副團長長期活躍於國戰中,雖然在ser 3魏國在中期一直處於下風,但我們幹部群仍然堅持國戰,雖然被人滅國,仍不減我們對國戰的熱心!!!現招打國戰及良好品德的人入會,等級不限!!!!每天舉辦副本團及每一個月舉行推關王活動!!我們雖然等級及裝備差,但勝在人多,不要猶豫了!!快加入吧!

一星新手會員 #2
thx :victory:
二星初級會員 #3
個logo比起刈求其左d:smile_13.gif:
四星黃金會員 #4
哈..每個軍團都會有其作風架啦
有D團係比較嚴格D..例如招人嚴D呀...D野乜都要好D

但有D團係比較親友團..即係咩都無咩所謂...隨意就好

2種團都有好處同壞處^^"...
睇下你鐘意邊一類啦..哈哈!
我地係比較隨意既..所以國戰我地唔會要求團友太多
而我地亦都知,我地咁樣做..個團唔會太強..
所以我地定位只係玩樂盟,不會太執著要創國/做強者^^
二星初級會員 #5
:smilie_:D5: :smilie_:D5:
二星初級會員 #6
槍槍的帶領很好的, 所以團已很強了~
強弱不在於 LV, 也不在於裝備, 在乎合作性
這點您們已做到, 呵呵~

另外, 什麼時候來跟我一起呀~~~ (不是合團= =''' 是同國而已XD)
四星黃金會員 #7
@@
你快d轉黎焱吧@@
槍槍當然好啦
年紀有番咁上下,做野識分輕重
HEHE
二星初級會員 #8
原帖由 地頭虫 於 11-3-15 12:54 PM 發表
@@
你快d轉黎焱吧@@
槍槍當然好啦
年紀有番咁上下,做野識分輕重
HEHE

"年紀有番咁上下" << 哈哈

去了吳嚕 XD~ 今晚國戰可以試下被圍的滋味, 呵呵
五星白金會員 #9
原帖由 耶和華是神 於 11-3-17 07:46 AM 發表

"年紀有番咁上下"  

殺殺殺~~戰神改名做殺神軍先:smilie_:D5: :smilie_:D5:
二星初級會員 #10
原帖由 書三abc 於 11-3-17 08:32 AM 發表

殺殺殺~~戰神改名做殺神軍先:smilie_:D5: :smilie_:D5:

可惜... 您殺不了神的= ='' (碰也不行 XD)
您只能殺的是...  神所用「人」 XDDDDD

遊雲兄, 您幾時去弒, 或...立國喔? (或去魏, 焱?)
五星白金會員 #11
原帖由 耶和華是神 於 11-3-17 09:56 AM 發表

可惜... 您殺不了神的= ='' (碰也不行 XD)
您只能殺的是...  神所用「人」 XDDDDD

遊雲兄, 您幾時去弒, 或...立國喔? (或去魏, 焱?)

一立即滅-_-

太少人喇,一立國不停打城,冇機會打人,會好悶
去魏之行比人BAN左啦

二星初級會員 #12
原帖由 書三abc 於 11-3-17 10:21 AM 發表

一立即滅-_-

太少人喇,一立國不停打城,冇機會打人,會好悶
去魏之行比人BAN左啦

傻豬黎既, 點會呢?
如果只係為左要有一個城, 最後是但打一個都一定有啦 XD~

咁依家去焱定弒喔? (您應該唔會黎吳架啦=.=')
五星白金會員 #13
原帖由 耶和華是神 於 11-3-17 11:22 AM 發表

傻豬黎既, 點會呢?
如果只係為左要有一個城, 最後是但打一個都一定有啦 XD~

咁依家去焱定弒喔? (您應該唔會黎吳架啦=.=')

最後打都好窄,要時間岩

轉國問題未諗到
二星初級會員 #14
說對了,,我有一個女兒今年已15歲半,,
傲笑平均LV唔高,唔講得係一個勁團,,
傲笑係一個簡單的團,互相幫助、包容忍耐與接受。
主張先工作,讀書後娛樂,,it just a game..
唔好放自己太大壓力係game,,會玩得開心d,,
祝願各位玩得開心,,
謝謝華哥的讚譽傲笑,,傲笑由ser3合過來,,
今天的成績,不是我個人的力量所能得到的,
係團友大家互相努力難苦得來,應頌讚的是傲笑團友,,
近月加入了幾個新團友,,團戰又多左一點力,,
傲笑會努力,,也希望戰到最後......槍槍
二星初級會員 #15
原帖由 傲笑江湖 於 11-3-20 09:00 AM 發表
說對了,,我有一個女兒今年已15歲半,,
傲笑平均LV唔高,唔講得係一個勁團,,
傲笑係一個簡單的團,互相幫助、包容忍耐與接受。
主張先工作,讀書後娛樂,,it just a game..
唔好放自己太大壓力係game,,會玩得開心d,,
...

在努力把射和碎防沖到 90 中, 呵呵~ (太多人是碎射傷了 XD)
目標, 下場國戰前, 哈~

您們要加油喔, 期待四月份 face_l_18:
四星黃金會員 #16
4月份??
什麼事-_-v
我們公會最猛的戰士是拿長槍的xddd所以刺防不可以太低喔xdd
二星初級會員 #17
我的斬刺防早沖好了 ^^" 您別忘了我是為了打王打副的喔~
所以... 一早是先沖好斬刺防的 XD~ 我只是一直沒有沖過碎和射,這幾天才去沖 XD
辛苦儲了的八千元變回 一千元了 XDDDDD

不過今晚可能隨便打打, 然後休息 face_l_18:
二星初級會員 #18
:smilie_:D5: :smilie_:D5:
四星黃金會員 #19
加油吧@o@
雖然說不應在意得失,但做任何事都應該盡力而為..HEHE
回到最頂傳統版

選擇頁數