Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
副版主 #1
首先mhptunnelwin7/xp/visit全部都連到啦 同埋都幾順
誰的xlink性感很多人call~
人流量極多
你只要有一隻wifi手指就夠
正因為玩mh要有戰友 留下你們的大名吧 !

mhp tunnel

表格:

mhptunnel的名字 : xxx

連線的時間 : xx:xx~xx:xx

hr : x

xlink

表格:

xlink的名字 : xxx

連線的時間 : xx:xx~xx:xx

hr : x

大家也可以加入我地2kf屠龍團的m群

group27014@msnzone.com

--------------------------------------------------------------

小弟的

mhptunnel的名字 : Dante

連線的時間 : 4:00~11:00[閒日就呢個時間]

hr : 5喳

二星初級會員 #2
mhptunnel的名字 : 無忌

連線的時間 : 2:00~7:00(星期6,日)
hr : 5
三星高級會員 #3
其實可唔可以你開ser
跟住傾好分頻度=,=
VIP會員 #4
原帖由 Y~y_y 於 10-12-18 08:43 PM 發表
其實可唔可以你開ser
跟住傾好分頻度=,=

你指是不是 開了房間後
[如有四人]
2人入 1頻
2人入 9頻
嗎=3=?
三星高級會員 #5
原帖由 笨瑋仔~ 於 10-12-18 09:17 PM 發表

你指是不是 開了房間後
[如有四人]
2人入 1頻
2人入 9頻
嗎=3=?

對:D2 :D2
二轉會員 #6
我想問有冇mhp tunnel 既用法教學..?
副版主 #7
原帖由 蝶戀花乂 於 10-12-19 12:05 PM 發表
我想問有冇mhp tunnel 既用法教學..?

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
VIP會員 #8
原帖由 Y~y_y 於 10-12-19 11:50 AM 發表

對:D2 :D2

呠-3- 幾次上來都無留意本帖=3=
可以的說 剛剛之前學會了
但是方法比較頭痛">"
因為要在你的wifi 手指 程式 動手腳
你要說一說你的 wifi 手指排子 給我=3= 我看看和我的方法是不是一樣才知道=3=
六星鑽石會員 #9
有冇人教教我咩係xlink 同埋要點整 有冇教學
我淨係知要買支援到xlink既wifi手指 不過唔知價 唔知邊到有得買
太多問題 希望有高人解答
VIP會員 #10
原帖由 fr5b18 於 10-12-20 02:59 PM 發表
有冇人教教我咩係xlink 同埋要點整 有冇教學
我淨係知要買支援到xlink既wifi手指 不過唔知價 唔知邊到有得買
太多問題 希望有高人解答

那是 xlink 的教學:
http://www1.2000fun.com/bbs/view ... e%3D1&frombbs=1
但是圖片已經.....
請用腦內補完吧=3="
價格等問題
小弟已經在大大開的帖子回答了=3=:
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
一星新手會員 #11
mhp tunnel 同 xlink都係一樣-v-

名字 : butterfong (GAME名 : MAN)

連線的時間 : 20:00 - 03:00左右 (星期六日通頂都ok):em053:

hr : 6
四星黃金會員 #12
mhp  tunnel名: NAM

連線的時間 : 星期123456日8點pm~1點am

hr5
回到最頂傳統版

選擇頁數