洛汗 Rohan

主題列表 登入
禁止發言 #1
我又來呃PO了, 通知大家一樣野
白摸摸就今天起現式換人接手了  
幻滅會好開心小一個人打佢地:)
什麼恩仇也不關我事
同門,殺6的 我不會忘記 =)

同門跳制組得番唐斬=]

第一閃刺系唔係唔洗死face_l_18:   媽我殺左唐斬啦 :victory:

披星,VIP,幻滅的仇,白摸入邊個公會都 不關我事! face_l_18: face_l_18: face_l_18: face_l_18:  
某血染咒C 要報仇就快啦, 1手無機會簽名
超級版主 #2
依個時候仲有人收a/c 真係值得恭喜wo
四星黃金會員 #3
幾時返來打9班東星仔face_l_18:
禁止發言 #4
重要收我白爺AC  幻滅,殺6,血會多少人僧我=]
唔識死 等封殺啦   face_l_18:  

各公會的公告=]
四星黃金會員 #5
恭喜恭喜....幾經波折終於賣左了左件事...

好耐冇上洛汗厄水吹了
小白你轉國服定點- -?

而家洛汗有冇咩大事發生..A__A
得閒講D黎俾我當故仔聽下都好
三星高級會員 #6
佢條kai 子 個ac 賣喇 唔通又係影帝芹收 face_l_18:
禁止發言 #7
呃寵王收左我隻人 face_l_18:
殺叔玩唔玩 柒到暈? 同GER 佢地玩緊

多數去國F face_l_18:  除非我柒暈殺人殺上引
三星高級會員 #8
柒到暈咩泥 :smilie_O_o:
四星黃金會員 #9
熱烈地彈琴熱烈地唱~
歌聲多奔放個個喜氣洋洋face_l_18:
禁止發言 #10
飲多杯勝嘅各位乾杯飲勝:cheers:

係洛汗行 我靠3樣野 =]  夠薑夠雷夠疊馬
四星黃金會員 #11
原帖由 pkpk~~k 於 10-12-21 10:40 AM 發表

係洛汗行 我靠3樣野 =]  夠薑夠雷夠疊馬

好野阿垃圾哥:smilie_:): :smilie_:):

禁止發言 #12
原帖由 `WtF﹏呸 於 10-12-21 12:53 PM 發表

我比條生路你
叫聲我老豆同講10次幻滅係食屎狗我比你走出去:victory:
似唔似??
三星高級會員 #13
原帖由 `WtF﹏呸 於 10-12-21 12:53 PM 發表

垃圾 哥 原來係你 白摸摸 face_l_18: 估唔到 你拎左神崎個名
四星黃金會員 #14
:cheers:
原帖由 pkpk~~k 於 10-12-21 02:27 PM 發表

我比條生路你
叫聲我老豆同講10次幻滅係食屎狗我比你走出去:victory:
似唔似??

飲多杯勝嘅各位乾杯飲勝幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係

四星黃金會員 #15
原帖由 `WtF﹏呸 於 10-12-22 12:15 AM 發表
:cheers:
飲多杯勝嘅各位乾杯飲勝幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係食屎狗幻滅係 ...

您扣我分姐係認同我講既野:cheers:
飲多杯勝既各位乾杯飲勝~face_l_18:
禁止發言 #16
人地都係想求生姐face_l_18:
放過你, 你走啦=]
超級版主 #17
原帖由 `WtF﹏呸 於 10-12-23 12:02 AM 發表

您扣我分姐係認同我講既野:cheers:
飲多杯勝既各位乾杯飲勝~face_l_18:

扣你分 因為係內容灌水 而並非認同 因為你地所講既野我唔清楚 隻game我冇玩3個月勒 個版只係純管理

正常依類post 我早就關左 因為跟遊戲無關 但你地喜歡呃水吹 我已經放寬唔關閉主題俾個空間你地吹下

但都應該守一下版規 唔好因小失大 吹到天馬行空同灌水 依個情況我扣硬分或禁言 放寬唔代表放縱 合作一下
四星黃金會員 #18
原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-12-23 09:30 AM 發表

扣你分 因為係內容灌水 而並非認同 因為你地所講既野我唔清楚 隻game我冇玩3個月勒 個版只係純管理

正常依類post 我早就關左 因為跟遊戲無關 但你地喜歡呃水吹 我已經放寬唔關閉主題俾個空間你地吹下

但都應 ...

如果您唔放寬 呢個區gg左了:victory:
禁止發言 #19
原帖由 `WtF﹏呸 於 10-12-23 10:32 AM 發表

GG左好耐
個官方意見箱都無回應face_l_18:
超級版主 #20
原帖由 `WtF﹏呸 於 10-12-23 10:32 AM 發表

之前講左 放寬唔代表放縱 若有會員當遊戲版跟聊天版相同 用來閒聊之用 基本上都會處理

版塊gg唔gg都好 濫用版塊是不會容忍 緊記此一點
回到最頂傳統版

選擇頁數