Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二星初級會員 #1
其實mhp3 e把武器攻擊力得100龍40  係咪好廢

七星元老會員 #2
你講緊第幾代先
二星初級會員 #3
mhp3!!!!!!!!!!!!!
七星元老會員 #4
我目前見過200攻60屬佢低咩?
定係你感覺歷代絕一門都係勁武
二星初級會員 #5
邊有可能...雙刀過把冇得升級..最多都係115攻40屬..好似好廢咁..我又唔知佢地屬性點計
七星元老會員 #6
我說果把唔係雙刀  最好方法用金手指測試  同埋以㡣刀選擇你得諗
二轉會員 #7
s今集所有屬性都低晒 唔出奇
六星鑽石會員 #8
你指既弱..係同邊代比先
今集屬性,攻擊都未開放計算方法bor
講真,你超絕100,40龍,我把怨絕一門都係135,52龍屬
雙刀最主要輸出係鬼人亂舞,你每一下攻擊都會輸出100攻,40龍屬,你個到至少打8下以上
點會低?
雙刀本身就唔在乎於攻擊,要注重於屬性,你40龍屬,我唔認為低

解說:雙刀鬼人亂舞,無視彈刀,但係彈刀攻擊依舊存在,則彈刀減攻依舊存在,但係屬性唔會因為彈刀而下降,所以攻擊對雙刀作用不太大
二星初級會員 #9
我用雙刀超絕打上位打左5分幾鐘先扣得200幾血...用幾多武器都冇咁耐-.-
六星鑽石會員 #10
原帖由 飛吧飛吧 於 10-12-20 02:28 PM 發表
你指既弱..係同邊代比先
今集屬性,攻擊都未開放計算方法bor
講真,你超絕100,40龍,我把怨絕一門都係135,52龍屬
雙刀最主要輸出係鬼人亂舞,你每一下攻擊都會輸出100攻,40龍屬,你個到至少打8下以上
點會低?
雙刀本 ...

今日先俾人話" 用雙刀係垃圾 做咩唔用太刀"
我就今集先開始玩~
唔知係真係雙刀廢 定係我問題~
我一個人打村長 用 9龍裝 打到上4星.....
覺得冇咩問題
係要行埋d打咁解lo~~
七星元老會員 #11
屬性X10 = 以前,
姐係MHP3 40龍屬=MHP2G 400龍屬

另外,武器方面,
大劍X4.8
太刀X3.3
片上/雙劍X1.4
槌/笛X5.2
長杏/銃槍X2.3
斬擊斧X5.4

以上既資料係之前上網睇番黎,不過唔記得左係咩網啦:redface:

仲有,雙刀絕對唔係垃圾:smilie_:)3:

六星鑽石會員 #12
原帖由 95137 於 10-12-30 07:31 PM 發表
屬性X10 = 以前,
姐係MHP3 40龍屬=MHP2G 400龍屬

另外,武器方面,
大劍X4.8
太刀X3.3
片上/雙劍X1.4
槌/笛X5.2
長杏/銃槍X2.3
斬擊斧X5.4

以上既資料係之前上網睇番黎,不過唔記得左係咩網啦:redface:

仲有,雙刀絕對唔係垃圾

...

點解咁肯定.....
四星黃金會員 #13
原帖由 ~~薰~~ 於 10-12-30 07:59 PM 發表

點解咁肯定.....

雙刀鬼人用回2你就知咩事
回到最頂傳統版

選擇頁數