Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二轉會員 #1
玩左2日.
新手第1次.35分鐘用太刀打WIN采鳥!
打左幾次都輸.岩岩7點打.終於WIN左.系無藥情況下:D2 :
1直等佢身邊D細BOSS 分散.佢落地個陣打佢.
出口發射彈個陣系甘閃.佢招怪個陣打佢.慢慢屈死.辛苦死:love2:
終於3星村任啦:victory:

版主 #2
原帖由 CH0N 於 10-12-20 07:41 AM 發表
玩左2日.
新手第1次.35分鐘用太刀打WIN采鳥!
打左幾次都輸.岩岩7點打.終於WIN左.系無藥情況下:D2 :
1直等佢身邊D細BOSS 分散.佢落地個陣打佢.
出口發射彈個陣系甘閃.佢招怪個陣打佢.慢慢屈死.辛苦死:love2:
終 ...

用弓輕鬆虐殺的人路過  (拖走
二轉會員 #3
近戰 彩鳥 打尾身後打腳幾安全的
主要係小心打火翼就ok, 好痛 而且火狀態好傷血...
一邊圍住佢行一邊打就可以避開其他怪突擊
六星鑽石會員 #4
打隻雞,最好帶1樣神物,其名字叫屎彈
就算佢叫咩,一粒屎彈,隻野都要走!!
六星鑽石會員 #5
35分鐘咁奈?-0- 太刀唔係好快既咩
雖然我係銃槍佬:thup:
二轉會員 #6
大劍10分鍾內殺佢好易=]
一星新手會員 #7
我用了10分鐘便ko!
:victory: :victory: :victory: :smilie_:10:
版主 #8
原帖由 飛吧飛吧 於 10-12-20 02:22 PM 發表
打隻雞,最好帶1樣神物,其名字叫屎彈
就算佢叫咩,一粒屎彈,隻野都要走!!

屎彈只對飛龍系有效果- -
二轉會員 #9
原帖由 ericlf2007 於 20-12-2010 05:27 PM 發表

屎彈只對飛龍系有效果- -

試過大野豬都有用, 不過要衝1~2次先會走  (上位)
二轉會員 #10
鋒山鎚打上位唔使十分鐘搞掂:thup:
五星白金會員 #11
原帖由 fr5b18 於 10-12-20 15:01 發表
35分鐘咁奈?-0- 太刀唔係好快既咩
雖然我係銃槍佬:thup:

XD~神門~!!
六星鑽石會員 #12
原帖由 滅‧恨 於 10-12-20 08:14 PM 發表

XD~神門~!!

成日msn你 都唔應人- -
回到最頂傳統版

選擇頁數