Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二轉會員 #1
今日玩玩下.打完土沙龍.SAVE啦.點知彈出損壞.(有數字) SAVE吾到囉.但仲玩到.E家點算.
1向都save沒野.頭先打完save擋彈出句野囉.咩資料都沒哂.浪費時間加心機:ro03:

版主 #2
)0( 張卡問題 (?
二轉會員 #3
原帖由 S!u粉 於 10-12-20 01:54 PM 發表
)0( 張卡問題 (?

平時玩都沒問題.系頭先save個陣就甘.是否rip了/.\重玩我就吾玩了
版主 #4
我果日玩玩下..跟住save唔到
男友話張卡有事Q_Q

換左第二張卡..
跟住要重玩了Q_Q
orz
二轉會員 #5
砍掉重練:smilie_:10:
二轉會員 #6
原帖由 S!u粉 於 10-12-20 01:57 PM 發表
我果日玩玩下..跟住save唔到
男友話張卡有事Q_Q

換左第二張卡..
跟住要重玩了Q_Q
orz

:unlove: 我屌.張卡死了.連吾到usb.擋案系到.:unlove:
仆佢個街.屌.發生d甘既野.
二轉會員 #7
原帖由 S!u粉 於 10-12-20 01:54 PM 發表
)0( 張卡問題 (?

另1個問題
若想拷貝資料,您X須至少更換1次Memory stick
請x入要預留拷貝的MEmory stick

x字吾識打!!
想問仲有沒得救.d save沒哂.但仲系到.
系咪我入過張新卡. 將死卡個張個save 轉個去.

二轉會員 #8
張卡我用左好多年 平時都冇事:face_l_04:
二轉會員 #9
好彩個save我copy左係電腦度
二轉會員 #10
原帖由 冰心冷刃 於 10-12-20 14:33 發表
好彩個save我copy左係電腦度

諗返當年我電腦要洗機果陣拎哂寶藏放入手指度:redface:
二轉會員 #11
原帖由 relouchshana 於 10-12-20 02:34 PM 發表

諗返當年我電腦要洗機果陣拎哂寶藏放入手指度:redface:

呢D 1定.
但PSP.估吾到會突然死卡.
六星鑽石會員 #12
睇到你咁 e家拿拿林咁備份先:victory:
二轉會員 #13
只有問fd俾佢save我再玩落去.改反個名:victory:
四星黃金會員 #14
打到土沙龍咁前,重玩一陣就打返去喇。
二星初級會員 #15
其實你係5係經常羅張卡出梨?:dump:
二轉會員 #16
:face_l_04: 係咪成日趺部機黎阿
五星白金會員 #17
幸好我都有備存的良好習慣
六星鑽石會員 #18
好大機會係假卡黎
基本上可以話RIP
雖然..2G時候我發生過呢個情況face_l_18:

不過3唔算難玩,慢慢玩都可以,重新玩過lorface_l_18:
五星白金會員 #19
我1日備份一次的
打到土砂龍姐
咁快放棄...?
我fd係打到煌黑先壞save
咁樣先放棄就差唔多
一星新手會員 #20
你係唔係用金手指呀?
回到最頂傳統版

選擇頁數