Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二轉會員 #1
`請問火龍的逆鱗點拎或者換;P?`

我打左廿幾次雄火龍都吾出火龍的逆鱗;(`:cry:
二星初級會員 #2
逆鱗係難出D..打多幾次啦:smilie_:10:
一星新手會員 #3
上位集會!!!!!!!:ro05: :ro05:
二轉會員 #4
原帖由 ×葉仔× 於 10-12-20 05:07 PM 發表
逆鱗係難出D..打多幾次啦:smilie_:10:

喔;p`
         咁尒知五知有冇野系可以換逆鱗-0-?!`
二星初級會員 #5
原帖由 `s!usZE;!ovo. 於 10-12-20 05:19 PM 發表

喔;p`
         咁尒知五知有冇野系可以換逆鱗-0-?!`

以我所知無野換材料
七星元老會員 #6
琴日刷銀火,其中1場出左3粒逆鱗:dump:
二轉會員 #7
原帖由 95137 於 10-12-20 05:27 PM 發表
琴日刷銀火,其中1場出左3粒逆鱗:dump:

咁五星村長個條火龍有冇逆鱗架`;o?face_l_18:

岩岩再打左2粒鐘...` 壹粒都冇出過:smilie_/(:

囧....(!)`:ro10:

二轉會員 #8
下位有出逆鱗

我雄+雌果粒都係等佢食野果汁執
二轉會員 #9
原帖由 KaRL-BoYS 於 10-12-20 08:11 PM 發表
下位有出逆鱗

我雄+雌果粒都係等佢食野果汁執

;(` 我次次汁佢食野都系咩龍淚定吾知咩湘淚-_-!`
七星元老會員 #10
做任之前玩下屋企隻豬,飲+幸溫泉飲料,
斷尾爆頭+捕獲:thup:
一星新手會員 #11
原帖由 95137 於 10-12-20 08:33 PM 發表
做任之前玩下屋企隻豬,飲+幸溫泉飲料,
斷尾爆頭+捕獲:thup:

還可以斷尾後不是人品物就退出的方法…
一開始全力閃光痺穴什麼推上去斷尾
不是逆鱗宝玉…退出= =+
幸運飲料感覺用途不好OTL
給了500Z 是出逆鱗紅玉了…
可是卻沒一個普通的上鱗…
二星初級會員 #12
斷尾 汁眼淚
全破捕獲 就好易出 a_a
二轉會員 #13
唔係斷尾巴一向有逆鱗咩:smilie_:10:
我斷龍媽,雷狼龍,水獸既尾巴都有:smilie_:10:
二轉會員 #14
原帖由 `Mkit 於 10-12-22 11:54 PM 發表
斷尾 汁眼淚
全破捕獲 就好易出 a_a

做齊哂`=_=
           :ro00:
                   `雷狼龍就出到` 反而火龍出吾到;p:ro00:
三星高級會員 #15
原帖由 `s!usZE;!ovo. 於 10-12-23 01:06 AM 發表

做齊哂`=_=
           :ro00:
                   `雷狼龍就出到` 反而火龍出吾到;p:ro00:  

唔好意思
你是alice w___嗎?
五星白金會員 #16
好少見有女仔玩mh:smilie_:D4:

想要逆鱗?
人品好d就得~
話說小弟刷3x多隻雷狼龍先有逆鱗
雖然火龍逆鱗第1次就出...
世上無難事,只怕有心人:smilie_:)3:
回到最頂傳統版

選擇頁數