Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
八星無敵會員 #1
想要一個骨隨姐....點解咁難出嫁
我知下位迅龍難出...但易打10分鍾清一隻....但打左成10場都唔出
搞錯啊:ro03:
二轉會員 #2
呢d野唔可以強求:em015:
八星無敵會員 #3
金手指算啦 :em012:
二轉會員 #4
原帖由 ~鬼兒~ 於 10-12-21 01:22 AM 發表
金手指算啦 :em012:

唔好成日用老金,你會中毒的
五星白金會員 #5
比個方法你...
打溫泉任...個任務連打3隻迅龍..
全部用活捉..包你好快有
八星無敵會員 #6
原帖由 秋凌 於 10-12-21 01:36 AM 發表
比個方法你...
打溫泉任...個任務連打3隻迅龍..
全部用活捉..包你好快有

有一次打唔夠色彈..冇千里眼.....第2隻同第3隻係咁搵唔到
果次差16秒我就輸
五星白金會員 #7
原帖由 ~蛇仔明~ 於 10-12-21 01:37 AM 發表

有一次打唔夠色彈..冇千里眼.....第2隻同第3隻係咁搵唔到
果次差16秒我就輸

隻野只會去特定5個區...自己留意下..
同埋個任務係一隻死左再出一隻...
直到死左果條既屍體消失再出第2條..
本人推薦用片手打...極快..
打3隻用左35min..
如果搵到人連線打更快
四星黃金會員 #8
就咁睇個倉都有2個~加油啦
八星無敵會員 #9
原帖由 秋凌 於 10-12-21 01:42 AM 發表

隻野只會去特定5個區...自己留意下..
同埋個任務係一隻死左再出一隻...
直到死左果條既屍體消失再出第2條..
本人推薦用片手打...極快..
打3隻用左35min..
如果搵到人連線打更快

我用大劍打.....我覺得隻野走泥走去....片手咁低攻..打得一兩好佢就走..好似重慢左
五星白金會員 #10
原帖由 ~蛇仔明~ 於 10-12-21 01:50 AM 發表

我用大劍打.....我覺得隻野走泥走去....片手咁低攻..打得一兩好佢就走..好似重慢左

nonono~今集片手改勁左好多!!
好多c兄都發現到..
用得勁果d基本上貼住隻怪係咁片..
隻怪跳到邊就跟到邊喪片..
只會不停聽到隻怪爆部位既慘叫聲!!
八星無敵會員 #11
原帖由 秋凌 於 10-12-21 01:56 AM 發表

nonono~今集片手改勁左好多!!
好多c兄都發現到..
用得勁果d基本上貼住隻怪係咁片..
隻怪跳到邊就跟到邊喪片..
只會不停聽到隻怪爆部位既慘叫聲!!

有邊把升上去有麻...介紹下..想用玩下片手麻刀
五星白金會員 #12
原帖由 ~蛇仔明~ 於 10-12-21 02:01 AM 發表

有邊把升上去有麻...介紹下..想用玩下片手麻刀

礦石果把ok~最易整..不過冇屬..
我自己就鐘意一把打天下...所以唔鐘意有屬..費事換黎換去
不過雷狼龍(有屬整體黎講唔錯)同峰山龍(斬味高)果同迅龍(會心高)果把ok!!
二轉會員 #13
其實都係得兩個解答你o既說法o者:
1.人品問題:smilie_:10:
2.上網求攻略:smilie_:D4:
八星無敵會員 #14
原帖由 秋凌 於 10-12-21 02:06 AM 發表

礦石果把ok~最易整..不過冇屬..
我自己就鐘意一把打天下...所以唔鐘意有屬..費事換黎換去
不過雷狼龍(有屬整體黎講唔錯)同峰山龍(斬味高)果同迅龍(會心高)果把ok!!

不過玩片手玩屬好撚勁
-------------------------------
岩岩殺左3隻迅龍個任...出左2個骨....可以整弓手迅龍衫....爽yy
用大劍34分鍾ko(可能上位劍)
五星白金會員 #15
原帖由 ~蛇仔明~ 於 10-12-21 02:34 AM 發表

不過玩片手玩屬好撚勁
-------------------------------
岩岩殺左3隻迅龍個任...出左2個骨....可以整弓手迅龍衫....爽yy
用大劍34分鍾ko(可能上位劍)

係咪呢~冇介紹錯...即出...
我依家挑戰緊銀火...好難打
八星無敵會員 #16
原帖由 秋凌 於 10-12-21 02:37 AM 發表

係咪呢~冇介紹錯...即出...
我依家挑戰緊銀火...好難打

hr6???????
四星黃金會員 #17
貓貓 片手係麻屬0.0

我片手 有 睡 毒 麻 冰 4把0.0

同一把雷狼龍lance 0.0
五星白金會員 #18
原帖由 ~蛇仔明~ 於 10-12-21 03:02 AM 發表

hr6???????

係..失敗左..時間夠
要裝返個風壓先夠打
四星黃金會員 #19
合武?
用黎合裝既可以唔洗打
因為一到上位d裝又要換哂
下位裝唔洗太多要求,本人都係狗裝打到上位又換上位狗裝,e家hr6刷裝中

二轉會員 #20
一套狗龍裝打天下
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數