《夢之領域》自貼交友區

主題列表 登入
版主 #1
活動日期:
2010年12月 - 延至2011年3月

參加資格:
2000FUN會員

活動獎項:
頭獎:300論壇積分+100現金券
二獎:200論壇積分+50現金券
三獎:150論壇積分+30現金券
特別獎(5名):40論壇積分
參加獎:  20論壇積分

現金券領取方法
1: 2000FUN店鋪直接領取
2: 寄件(需提供郵寄地址)

特別嗚謝:2000FUN提供獎品

獎品派發:
論壇積分:活動完結後會公佈結果,並會對參加者或得獎者進行加分。

注意:每位參加者只會獲得單一名次積分(含參加獎),不會重覆累計

參加方法:
將有效的自拍照上傳到網站,最後使用本論壇的貼圖代碼以新主題的形式於《Asgard自貼交友區》發表。
玩家自貼交友區:http://www2.2000fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=2507
帖子標題需補上【活動】二字

活動評審:
更改項目:將會於二月中進行公開性投票,而活動限期將會延遲結束

活動條款
1.發表的自拍照需確保連結是有效的;
2.自拍照需要最少保存至活動完結;
3.本活動內容有可能更改,請會員自行留意最新消息;
4.如有任何爭議,以2000FUN公告為準;
5.不可違反版區之版規
6.可更新帖內照片
7.適量閒聊是容許,但純支持或符號作回覆則違反版規
8.照片需清楚看見,不容許bb照片,需是近照

二轉會員 #2
睇下有冇靚相先~:em053:
二轉會員 #3
無~XD
我個post可以當係搞笑貼圖咁睇~XD
五星白金會員 #4
我有裸露成份
可唔可以貼A_A?
四星黃金會員 #5
嬴了會有現金券獎品...
長得帥/美果然是有著數.

這種活動我參加不來了, 回覆支持一下.:ro03:
四星黃金會員 #6
原帖由 天使晨 於 11-1-3 09:57 AM 發表

唔一定為左贏先參加既
呢度參加既人好多都係為左支持下神領版姐
版主 #7
原帖由 天使晨 於 11-1-3 09:57 AM 發表

遲d會就自貼活動有個投票選舉
參賽者+版參賽者都可以參加嫁
你到時都黎投票啦
表達對活動同神領既支持吧!
四星黃金會員 #8
原帖由 S!u粉 於 11-1-3 02:15 PM 發表

遲d會就自貼活動有個投票選舉
參賽者+版參賽者都可以參加嫁
你到時都黎投票啦
表達對活動同神領既支持吧!

投票+自貼最好
從美女粉貼左個一刻開始已經冇得贏啦
所以可以放心貼:smilie_:D4:
版主 #9
原帖由 稀星@石石 於 11-1-3 03:23 PM 發表

投票+自貼最好
從美女粉貼左個一刻開始已經冇得贏啦
所以可以放心貼:smilie_:D4:

-x-
石叔一黎就放隻可愛小狗同超萌毛公仔出黎
我已經輸左九條街orz (滾回牆角
版主 #10
現金券領取方法
1: 2000FUN店鋪直接領取
2: 寄件(需提供郵寄地址)

補充:
第一項
需提供論壇ID, 真實姓名, TEL., EMAIL ADDRESS

第二項
同上, 另加寄件地址
五星白金會員 #11
正啵@_@~~可以入來睇野..xd
回到最頂傳統版

選擇頁數