《夢之領域》自貼交友區

主題列表 登入
二轉會員 #1
第一張~~
試下先~~~呢張係~~~05年~8月果陣影~0岩0岩過左澳洲一個月0.0"
[attach]368151[/attach]

得隻眼係咪好過份呢~~~XDDD
跟住呢張就係06年12月~同d fd去旅行果陣~~~0.0
[attach]368152[/attach]

第三張呢......就係....07年4月影~XDDD
絕無僅有.....金毛仔造型~~@o@
[attach]368153[/attach]

d fd話似越南仔wow~~~一.一|||

第四張~~~呢張近好多啦~~09年~8月影~~~~
個fd生日~XD
[attach]368154[/attach]

好~~貼住咁多先~XDDD
...
..
.

其實重有一張既~不過唔貼住~XDDD
淨番果張係上個月影的~0.0
睇下情況如何先決定貼唔貼啦~~~XDDDD

六星鑽石會員 #2
你都幾肥下WO  要多D做運動:smilie_:):
二轉會員 #3
原帖由 魔使乂貓 於 10-12-24 12:52 AM 發表
你都幾肥下WO  要多D做運動:smilie_:):

其實...向來都係肥仔一名~XDDDD
anyway~多謝支持~XDDDD
五星白金會員 #4
我都係肥仔我應該肥過你哈哈!!
一齊減肥牙!!
五星白金會員 #5
原來WIN神係肥仔:em014:
版主 #6
原帖由 肥豪l爺 於 10-12-24 02:20 AM 發表
我都係肥仔我應該肥過你哈哈!!
一齊減肥牙!!

聖誕節活動? face_l_18:
四星黃金會員 #7
我諗你有我兩倍體重:ro05:
五星白金會員 #8
:ro00: :ro00: 聖誕大踢爆>_<!
三星高級會員 #9
WIN神, 你去過澳洲讀書架?
我都岩岩去完SYDNEY EXCHANGE返來 ;-)
五星白金會員 #10
wo~你爆似我識既一個fd"加 卜!!:thup:
三星高級會員 #11
:victory: 路過~~~~~
四星黃金會員 #12
可唔可以影張你食緊生蠔既樣:ro01:
二轉會員 #13
原帖由 惡人健 於 10-12-26 01:39 AM 發表
WIN神, 你去過澳洲讀書架?
我都岩岩去完SYDNEY EXCHANGE返來 ;-)

我05年年中過去~08年年尾返黎既~0.0
二轉會員 #14
原帖由 稀星@石石 於 10-12-26 07:03 PM 發表

點解係食生蠔呢=o="""
我真係唔明wow~~一.一|||
五星白金會員 #15
哈哈.我都想減肥!
版主 #16
原帖由 稀星@石石 於 10-12-26 07:03 PM 發表

好想食生蠔:ro02:
二轉會員 #17
原帖由 S!u粉 於 10-12-28 12:31 PM 發表

好想食生蠔:ro02:

我依然唔明點解係生蠔....orz
四星黃金會員 #18
其實冇咩特別原因
只不過係知你同生蠔有d關係就拎黎講下:ro05:
三星高級會員 #19
樓主都幾yo得下喎!:victory:
二轉會員 #20
原帖由 ztone 於 10-12-29 10:28 AM 發表
樓主都幾yo得下喎!:victory:

好耐無yo過~XD
形勢麻麻地~自推一下先~XDDD
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數