Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二轉會員 #21
原帖由 relouchshana 於 10-12-24 07:33 PM 發表
雷狼太刀+雷狼套裝(183防)路過:smilie_:10:
仍然不敢公然挑戰三胞胎龍媽:redface:

龍媽廢物黎...

3隻用雷狼太刀打

想快就吾斷尾

追頭勁打

帶閃光帶落穴

發左嬲送一粒
想走果陣送一粒

(同一隻咪用咁多,有抗性明架la)

你會發覺好易:smilie_:10:
二星初級會員 #22
迅龍真係易打..
可能換左武的關係..我雷狼用凍刀.
打幾次..最後貓車2次-6放左個小炸hi到大炸..咁岩大炸係佢頭到..
先殺左佢..仲要咩水都食晒
迅龍我用真結云雙刀食左10支血...無貓車殺..
唔食水1次貓車殺..
雷狼真係好煩...有時見佢充緊博佢出唔到身邊有雷個招..
行到佢身邊打佢就出到..我行到老遠唔想中身邊有雷個D招又唔出..
四星黃金會員 #23
'雷獸打得多就會熟-3-
'本人用片手打
'唔多想集集都用太刀
四星黃金會員 #24
'迅龍用雷刀打會好d\]
二轉會員 #25
我e家打雄火龍.用'迅龍1套.好易打.
但吾出逆輪= ='
想打雄火1套.吾知有沒用?
論壇乞丐 #26
可以話垃圾龍
二轉會員 #27
原帖由 CH0N 於 10-12-25 13:12 發表
我e家打雄火龍.用'迅龍1套.好易打.
但吾出逆輪= ='
想打雄火1套.吾知有沒用?

逆鱗印象中斷尾就有了(雖然多數是尻尾)
四星黃金會員 #28
打雷狼未死過- -佢D招太易閃啦..機本上可以唔扣血打WIN(HR個只會多幾招技...大規模落雷個下..要小心 有時落完雷會+多招雷爆比你...要好小心- -重有就係轉上天個下爆雷- -唔記得係上天之前定之後爆一下雷- -依招勁屈- -如果係好近..都幾難閃下..因為出得好快..- -
3火龍就 囉冰武打.
五星白金會員 #29
而家HR6.. 村長打完了.. 3隻火龍媽唔洗用大回都KO.. 個陣我用雷狼龍套裝LV4打的~175攻~ 140防左右~... 主要打頭..認住佢放毒既動作唔中痛基本上打你唔痛.
六星鑽石會員 #30
冰牙龍超易打- - 用火統無損過唔係問題
五星白金會員 #31
用貓頂.用弓狂屈 :victory: -0-:victory:
六星鑽石會員 #32
對我黎講最煩係雄火龍(離題)
樓主整返把雷狼?刀先啦
雷狼唔難打,我第一次打過陣係有d辛苦,但第2次之後就易好多(我知我片手冇咩資格講易)
樓主唔掂用片手刷住先,用片手可以打遍天下無敵手。
,驚佢充電帶落穴,帶料去合。
七星元老會員 #33
原帖由 ×葉仔× 於 10-12-25 01:48 AM 發表
雷狼真係好煩...有時見佢充緊博佢出唔到身邊有雷個招..

如果佢背上面無雷光而走去充電既話係唔會咁快變帶電狀態:devil:
即使有都唔駛驚,基本上佢充電至爆電個段時間,你行去條尾最後個位斬佢係無事:devil:
四星黃金會員 #34
原帖由 relouchshana 於 10-12-24 07:33 PM 發表
雷狼太刀+雷狼套裝(183防)路過:smilie_:10:
仍然不敢公然挑戰三胞胎龍媽:redface:

點可以咁高防??
七星元老會員 #35
原帖由 林~☆ 於 10-12-27 10:43 PM 發表

點可以咁高防??

用武具玉升:cheers:
等待驗證 #36
原帖由 KaRL-BoYS 於 10-12-24 07:48 PM 發表
話說

如果雷狼龍就緊緊夠win, 冰牙龍應該唔夠做

(個人認為冰牙龍比雷狼麻煩)

我打冰牙龍用信龍裝加雷狼龍片手係咁碌之後見機三角圓形斬死左
信龍裝幾好用
碌得遠 唔易比野打中 回氣又快 勁碌都冇問題 問題在於d攻真係勁低
二轉會員 #37
3隻次火-.-???己完任....其實好易 爆晒所有野就差唔多收皮嫁啦
一星新手會員 #38
其實雷狼裝打呢個任拎雷狼鎚  配支強走大
10分鐘內完任 因為隻龍少血 而且根本強雷鎖火龍都係王道黎(自己感覺)
二轉會員 #39
玩番MHP1練下打火龍既技術...

之後就唔會再驚火龍架啦:ro08:
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數