《夢之樂章》公會區

主題列表 登入
五星白金會員 #1

7Lv<RevengE>誠招長卡40有技術常0n多吹水人士^^"歡迎入來吹水And打戰~想加入一齊吹水 一齊作戰!_!就找以下人士...由於無咩位 只收40帶小小技術人士
~~~~~~~~~~~~~~~~~本會開會已兩週年了:ro01:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
會長:Me(笨乂天火)
副會長:花v3v小趣  x小o楓x FoVeVeR卍  星落之舞  夢之樂章02  夢幻鬥士 心涼了 超級刺客乂 喜歡你沒理由 GuesS LING7391
~希望各位入泥呢一個公會~是真的真心去為個會~而不是貪圖什麼利益~我希望你們可以入來陪我共渡每一個難關~一起打好每一場仗~已有會房及精靈王~還有本會是絕不能打同盟和自己人(可能會改?.?)~有意人士請密Me 0r 副會長*0*
收人條件:
1.最好就40Lv(由於沒位)
2.唔好死左串人 洗頻等行為(有品)
3.帶少少技術
4.常0n
5.多吹水就更加好 最愛你們
6.忠心 不怕死 由於我地會慣了1挑10:)

Re宣傳片:[hdutube]tHnSAbiMMyE&feature=slpl[/hdutube]有d人機問題會見到黑左=]首歌自錄的 有打字聲正常=]

[hdutube]Q69gPUqynZ0&feature=relmfu[/hdutube]不夠清..但我自己睇好清=.=照睇吧55 聽歌呀>V< FEEL!
[hdutube]ESUo23UChXk[/hdutube] 盡量已經唔用會變色既色5.5 雖然都係唔清 清左D架啦=

沒關係的東東==:[utube]DNIw0xUPxyY[/utube] 送既._. (絕對自作)

[attach]474931[/attach]

畫失左5好笑55 會旗好帥a.a

Re大笑話:x五月花:公會有無女係無女(舞女face_l_18: )? 之後,我地係到:哈 他卻不改返做"無仔"...還不停重復,使我們笑得快疾息了...膠尐hins:我是舞女...從此.呢件事.變成左笑柄.當五月花一招情.我們:舞 女... 就成為一日一笑既笑柄:smilie_/):   永遠懷念五月花:ro03:
歡迎各40戰高手加入本會 並歡迎各常0n多吹水40人士 少你地任何一個都唔得 本會因你們而漸漸強大:smilie_8):
p.s.一次不忠 百次不用 如走過會既 看情況才再收:fire:

三星高級會員 #2
叼1u344444444444444
一星新手會員 #3
影張相搞到我坐左係家姐到=_=!
saD!!
三星高級會員 #4
我1左,YA,我得左~~~!
五星白金會員 #5
原帖由 琳ovo 於 10-12-25 07:03 PM 發表
叼1u344444444444444

林林好耶~~整得好令,堅的:victory:
三星高級會員 #6
三星高級會員 #7
幽幽啜一個:em014:
三星高級會員 #8
留完去跳樓;心情欠佳你叫我留-__-;
威脅囧xd:smilie_/(:
開始每日壹推-_-

五星白金會員 #9
原帖由 琳ovo 於 10-12-25 07:10 PM 發表

哼.唔叫埋我去影,仲有一張比你改.
三星高級會員 #10
原帖由 卍龍天火卍 於 10-12-25 07:12 PM 發表

哼.唔叫埋我去影,仲有一張比你改.

[fly]拎黎拎黎~~[/fly]
一星新手會員 #11
原帖由 琳ovo 於 10-12-25 07:10 PM 發表

0kay;搵個無人知既地方!*#&^%$#%;
五星白金會員 #12
三星高級會員 #13
][fly]信五信,我把RE會D人1個個變曬做雞蛋丫拿[/fly]
三星高級會員 #14

:em014:
一星新手會員 #15
原帖由 琳ovo 於 10-12-25 07:48 PM 發表

爽0.0;
lamlam好野;
五星白金會員 #16
原帖由 琳ovo 於 10-12-25 07:48 PM 發表

點整架@.@!!!!!!!
三星高級會員 #17
五講0v0:victory:
三星高級會員 #18
:em014: :victory:
一星新手會員 #19
原帖由 琳ovo 於 10-12-25 11:32 PM 發表
:em014: :victory:

收下了;a.a
五星白金會員 #20
原帖由 幽夜乂 於 10-12-25 11:55 PM 發表

收下了;a.a

幽,你去了那????
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數