Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二星初級會員 #1
我全身雷狼龍升到6lv..
拎雷狼龍雙刀..去打佢..
佢行得又快..追佢唔到..扣得又多..
我睇人條片係咁追住個頭打佢都無咩點郁..
我打佢隻翼就係咁撞黎撞去..打個頭又比佢撞
又係到轉轉轉..好難打..點打..
七星元老會員 #2
大劍打手
輕鬆搞掂
路過
二轉會員 #3
系甘既啦= ='慢慢打就會熟
七星元老會員 #4
打轟龍唔鐘意用雙劍:smilie_O_o:
想當年MHP2個陣轉用太刀打:smilie_:10:
二星初級會員 #5
原帖由 95137 於 10-12-29 08:35 PM 發表
打轟龍唔鐘意用雙劍:smilie_O_o:
想當年MHP2個陣轉用太刀打:smilie_:10:

太刀咁慢實比佢禁住黎打..
二星初級會員 #6
用大劍易打好多~佢跑我追~沖埋去斬佢一刀之後收刀追:victory:    就係咁打~易打到爆~
七星元老會員 #7
原帖由 炎林 於 10-12-29 10:16 PM 發表
用大劍易打好多~佢跑我追~沖埋去斬佢一刀之後收刀追:victory:    就係咁打~易打到爆~

玩埋拔刀會心,溜短縮,納刀 -> :thup:
四星黃金會員 #8
睇清楚佢既招式 唔貪刀 花多少少時間好過貓車
三星高級會員 #9
我覺得今集轟龍真係廢左好多:ro08:
太刀的路過
五星白金會員 #10
用弓打唔錯~
路人~
二星初級會員 #11
我用片手打的-0-
二星初級會員 #12
用統槍打可能會易d(+自動防-護石)
其實太刀都5算慢ga la  
避5到米擋lor

二轉會員 #13
轟龍 唔建議用 太刀/雙刀

主打 一擊即走, 如大劍...錘

話說我上位用弓...好易打
二轉會員 #14
我用太刀打死佢`face_l_18:

太刀吾系慢,,` 你熟就易打;
四星黃金會員 #15
原帖由 ×葉仔× 於 10-12-29 08:59 PM 發表

識打用咩都無問題,你話太刀慢,你用雙刀唔會慢卦。又咪唔夠打,最緊要睇通隻怪攻擊。今集佢真係廢左好多,順便一講,今集長槍超勁^^
三星高級會員 #16
原帖由 ×葉仔× 於 10-12-29 08:59 PM 發表

咁你就錯啦,用太刀係追住佢條尾黎斷跟住唔好同佢正面對砍咁就好易打贏架啦:smilie_:D5:
四星黃金會員 #17
今集黑轟都比不上一隻2G轟龍
秘訣係6埋去佢個屎眼OR手同腳既中間位
總之越怕俾佢打中通常就越易俾佢打中

VIP會員 #18
用笛子的 輕鬆捕獲=3=+
路過=3=

我基本上都是鎖頭 1-2擊 就閃開=3=""
三星高級會員 #19
小轟用太刀都係以削頭為主要輸出‵=)!
二轉會員 #20
太刀打頭就準備食火車...
就算帶痛擊重擊都無可能用太刀停到佢:donno:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數