Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二星初級會員 #1
話說今日..打完個緊急諗住試下打隻嵐龍 咁我就是但搵把火龍大劍未升盡既走去砍下佢

咁開波打d未打過既龍,就緊係淆d架啦,所以我不斷追住佢兩隻腳中間既私人部位黎打

問題黎啦..咁我見有個炮台係度,咪屎忽痕用d拘束彈黎射9佢lo..點知連射左兩粒都冇反應

咁我心諗  唔通要等佢出d特別d既招先有用?咁我就留左兩粒係身啦

之後見佢無啦啦係度轉,之後我係咁比佢吸埋去,咁我見到d咁既情況,我既贀上腺素就係咁標升,係咁向後走試圖反抗,

咁我見佢呢招咁特別,咁我咪即刻用粒彈射9佢lo:smilie_:D4:   我頂...都係冇尿道

拿姐係咁...佢比得粒彈我就冇理由冇用架...咁究竟係點樣用架呢..?

哂命區:

追住佢個私人部位砍左半個鐘..第一場就出左個天空玉比我:)
二轉會員 #2
天空玉係幾易出的:smilie_:10:

個拘束彈我都唔明點用...
有時得..有時唔得
等答案
二星初級會員 #3
你得果陣佢係度做緊咩= =或者你射佢邊度:em014: :em014: ?
二星初級會員 #4
如果你用單發式拘束彈射中嵐龍,嵐龍會跌低一段時間,e段時間嵐龍會吾打你
二星初級會員 #5
岩岩打連射4粒佢先跌一次:face_l_16:
三星高級會員 #6
要等嵐龍有一定高度先會有效:face_l_12:

四星黃金會員 #7
唔係出左漢化版咩,入面無寫??????

隻嵐龍個身未有d風壓牆既
你平時射粒拘彈,d繩會比d風壓吹走左

當佢攻擊個陣,個風壓牆係會消失既

咁大家明嗎
三星高級會員 #8
:face_l_12:
二星初級會員 #9
原帖由 qzyb234 於 10-12-31 09:09 PM 發表
唔係出左漢化版咩,入面無寫??????

隻嵐龍個身未有d風壓牆既
你平時射粒拘彈,d繩會比d風壓吹走左

當佢攻擊個陣,個風壓牆係會消失既

咁大家明嗎

但我係嵐龍有風壓牆既時間射粒拘彈去佢個頭,嵐龍都跌低一段時間
四星黃金會員 #10
原帖由 HKC1995525 於 11-1-1 01:03 PM 發表

但我係嵐龍有風壓牆既時間射粒拘彈去佢個頭,嵐龍都跌低一段時間

係趺低定係比繩縛住-.-.......

趺低係失去平衡,你咁岩打到個血量所發生既效果

拘彈係會用繩縛住佢
三星高級會員 #11
據說....好似要打中頭先有用= ="
四星黃金會員 #12
原帖由 YK2005 於 11-1-1 01:17 PM 發表
據說....好似要打中頭先有用= ="

錯哂:smilie_:)3:
三星高級會員 #13
樓上..樓樓上......

全部都膠up

沒1個識答

粒單發式拘束彈....係單發式拘束隻野行動...可以當陷阱黎使用(廢話)

使用方法係:當嵐龍個身沒風時向佢射就得..百發百中
因為佢身體周圍有風時會將你粒彈吹走所以你射左=沒射
四星黃金會員 #14
原帖由 玩膠之人 於 11-1-4 05:45 AM 發表
樓上..樓樓上......

全部都膠up

沒1個識答

粒單發式拘束彈....係單發式拘束隻野行動...可以當陷阱黎使用(廢話)

使用方法係:當嵐龍個身沒風時向佢射就得..百發百中
因為佢身體周圍有風時會將你粒彈 ...

高手呀高手face_l_18:
論壇乞丐 #15
多數等佢火車埋黎先用
因為用完中左唔駛哂腳力 行老遠再打佢-.-

and嵐龍有得斷尾(應該好多人唔知)
二轉會員 #16
我多數等佢出龍捲風吸人個陣,先會用
一黎唔使跑,用住支砲就唔會比佢吸,二黎佢一落黎就即中
回到最頂傳統版

選擇頁數