《伊希歐之夢》軍團區

主題列表 登入
版主 #1
現凡有意申請軍團帖子高亮的公會會長或副會員
又或者是開公會帖之會員
將可pm本人作申請帖子永久高亮

申請條件:
-該公會的會長/副會長/該帖子發表者
-公會需有10人以上
-需有一張或以上公會團照 (要包含團圖)<div id="code">
pm本人之短消息內容(申請帖)須包含:
-申請人的2kf會員名稱
-GAME名稱 (由於不少人有N個分身, 建議打出在屬該團的其中一個遊戲名稱)
-申請人在該團的職位
-提供公會帖子連結(link)
-可選擇高亮顏色: 綠/藍/紫
</div>注意事項:
-當公會因解散/合併等原因而要關帖, 需pm本人, 並且將會下沈及取消原有高亮
-如更改團長等事項, 需在帖子說明, 但不需pm本人

*最終決定權屬本版版主所有*
二星初級會員 #2
版主:smile_13.gif: 唔知點解我pm唔到你
咁點樣申請呀
版主 #3
原帖由 小漫@賞月 於 11-1-6 04:44 PM 發表
版主:smile_13.gif: 唔知點解我pm唔到你
咁點樣申請呀

-0-
唔會pm唔到我嫁啵
我試下pm你先@@"

你copy申請表內容
填好就ok
二星初級會員 #4
睇到呀 但禁多個制就出Invalid input

=p=咁點算 琴晚我已經sd左幾次出去 但都係咁
版主 #5
原帖由 小漫@賞月 於 11-1-7 02:55 AM 發表
睇到呀 但禁多個制就出Invalid input

=p=咁點算 琴晚我已經sd左幾次出去 但都係咁

我尋晚PM左你了-0-!
你見唔見到有個新短消息
四星黃金會員 #6
To:S!u粉
話說x__x
我前幾日pm過你0。0.
有收到嗎= x =.
版主 #7
原帖由 小韻〝 於 11-1-7 04:28 PM 發表
To:S!u粉
話說x__x
我前幾日pm過你0。0.
有收到嗎= x =.

)0(幾日..!

QAQ"沒收到
你睇下有冇寄出到
SD左出去既短消息會係自己個短消息入面睇到 >"<
我呢幾日每日都收到十幾多短消息
但係見唔到你地既短消息Q____Q

一係我而家PM你, 你睇下睇唔睇到~
版主 #8
:smilie_:D3:

拍照了

你們看看短消息看不看到我發的~
二星初級會員 #9
我睇到你pm呀 但我回唔到pm比你 一回就話Invalid input
版主 #10
原帖由 小漫@賞月 於 11-1-7 05:45 PM 發表
我睇到你pm呀 但我回唔到pm比你 一回就話Invalid input

0口0

咁樣啦
如果pm唔到我既版友

就用積分顯示係呢個帖入面回覆申請=]

格式如以: (請copy以下格式)<div id="code">

手機版未支援觀看積分限制的隱藏子內容

</div>
四星黃金會員 #11
原帖由 S!u粉 於 11-1-7 04:47 PM 發表

)0(幾日..!

QAQ"沒收到
你睇下有冇寄出到
SD左出去既短消息會係自己個短消息入面睇到 >"<
我呢幾日每日都收到十幾多短消息
但係見唔到你地既短消息Q____Q

一係我而家PM你, 你睇下睇唔睇到~

嗯. 莔. 我係見到e個p0st 就發了0rz.
之後見有人係到留言=x= 先也留言xdd
四星黃金會員 #12

手機版未支援觀看積分限制的隱藏子內容

這樣嗎\0.0/?
版主 #13
已批了=]
四星黃金會員 #14
原帖由 S!u粉 於 11-1-7 08:51 PM 發表
已批了=]

謝謝喔xd
版主 #15
原帖由 小韻〝 於 11-1-7 11:17 PM 發表