Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
五星白金會員 #1
如題 打左好多次都唔出 唔知係咪因為冇斷尾既關係
四星黃金會員 #2
唔關事,不過上位條尾10%出骨髓  8%出延髓
六星鑽石會員 #3
唔係既...
聽一d人話要捕獲先有:smilie_O_o: (但我唔洗捕獲都有 沒斬尾..)
五星白金會員 #4
原帖由 ken120594 於 11-1-8 11:08 PM 發表
唔係既...
聽一d人話要捕獲先有:smilie_O_o: (但我唔洗捕獲都有 沒斬尾..)

捕獲D素材多D姐~
唔一定有
七星元老會員 #5
打兩隻一場穩陣:victory:
二轉會員 #6
呢樣同逆輪紅玉都甘難出,
但打上位多到數吾哂,只差紅玉:smilie_O_o:
三星高級會員 #7
哈我真係勁好彩..打左兩次出左兩舊出黎:smile_30.gif:
二星初級會員 #8
hr5好似有3隻上位迅龍打
打完一定有得出:thup: :smilie_!!:
四星黃金會員 #9
你地一定唔夠我抽,我打一場無捕獲無斬尾就有兩個:cool:
四星黃金會員 #10
頭先升月影太刀
聽人講打3只迅仔任易出延髓
我又差7個上黑毛同一個延髓
打任之前飲貓飲發動幸運
打完3只全捕捉(不過無斷尾face_l_18: )~完任
比勁多料:smilie_:D3:
但出得一個延髓:smilie_O_o: 算~我唔貪心,一個延髓夠我升太刀
之後出成7塊上黑毛比我,剛好夠我用:smilie_:D5:
正,唔洗我打多次刷料:victory:
二轉會員 #11
原帖由 windxz 於 11-1-14 09:31 PM 發表
頭先升月影太刀
聽人講打3只迅仔任易出延髓
我又差7個上黑毛同一個延髓
打任之前飲貓飲發動幸運
打完3只全捕捉(不過無斷尾face_l_18: )~完任
比勁多料:smilie_:D3:
但出得一個延髓:smilie_O_o: 算~我唔貪心,一 ...

3隻上位 吾夠打:smilie_O_o:
四星黃金會員 #12
原帖由 CH0N 於 11-1-14 09:34 PM 發表

3隻上位 吾夠打:smilie_O_o:

你打左嵐龍,仲著住嵐龍裝點會唔夠抽:em012:
3只野合共12300血到
我初頭都以為勁難打
我用飛龍刀[銀]同著住銀火裝去打
唔知係我套裝技能既攻擊力[大]同弱點特效特別暴力,定係果3只迅龍防禦力脆皮
用一套氣刃技都扣成300血:smilie_8):
打落迅龍個老鼠頭每下仲扣成60血face_l_18:
三星高級會員 #13
打上位3隻迅龍果場,全捉,一次出3個.
二星初級會員 #14
打溪流隱密部隊啦
唔一定要捉
最好斷尾啦
我三隻全殺 全斷尾
佢俾左六粒我
二星初級會員 #15
6 粒 也太兇了吧!!XD!!
二星初級會員 #16
我打一次捉左有e樣野:victory: :victory:
二轉會員 #17
我比較想要骨髄-,-`:face_l_04:
四星黃金會員 #18
原帖由 `s!usZE;!ovo. 於 11-1-19 04:41 AM 發表

要骨髄打下位三迅
可恨!昨天打上位三迅竟然出了骨髄:smilie_/(:
五星白金會員 #19
原帖由 `s!usZE;!ovo. 於 11-1-19 04:41 AM 發表

或者有一個100%入手方法....

在你的箱子中找一張叫 [ 銀之山菜組引換卷] 之後去有水沒林的地方,再和營地的山菜爺爺對話(記住是山菜爺爺,不是貓次郎大人),把卷交上,就會有迅龍骨髄了^.^
論壇乞丐 #20
打3迅,我用结雲裝.天同把電腳(太刀)
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數