《夢之領域》自貼交友區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

希望神領經營順利!!!! :love2:
我忘了我是在何時玩的了 .... ((迷音 : 健忘症末期(?!)
嘛.....有一段時候停了玩....
想再玩的時候....他就....((略))了

先說喔
看了嘔沒關係 ((遞上紙袋一個
-W- 不要暴打我好了;D:em012:

最近我一張......

書桌的燈太白了((汗

臉無血色了 (( 抖

希望不會嚇到你們

這是1 月27的更新WWWWWW

好了 新年啊...我更了WWWWWW 2月10日

好了這次我正面了WWWW
臉蛋很胖

版主 #2
頭香
支持唷~:victory:
五星白金會員 #3
尾香:loveliness: :loveliness: :loveliness:
二轉會員 #4
原帖由 黑暗.... 於 11-1-14 11:36 PM 發表
尾香:loveliness: :loveliness: :loveliness:

邊有咁快尾香呀~?!
你就真係臨尾香啦~XDDD
你當你自己係最後一個回呀~囧?
四星黃金會員 #5
支持:D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
五星白金會員 #6
第一張好CUTE =.=
版主 #7
我鐘意第一張>3<b
四星黃金會員 #8
我個年齡無得比我CUTE啦QAQ"

就快新年...吾會臨尾香XDDDDD:em012:
五星白金會員 #9
哈哈..不會尾香xd
四星黃金會員 #10
個名叫Sakito 竟然唔係鍾意nightmare 而係鍾意gazette,,haha
四星黃金會員 #11
原帖由 J.C 於 11-1-17 09:49 PM 發表
個名叫Sakito 竟然唔係鍾意nightmare 而係鍾意gazette,,haha

個人上..比較偏愛gazette...
nightmare都喜歡....
不過gazette既毒中得比較深:love2:
如果排名的話...
the GazettE
Versailles
Phantasmagoria
Nightmare
VIVID
之後的.....我不能盡錄
四星黃金會員 #12
已新增相片 ((遭巴
最近心情不太好QAQ
二轉會員 #13
原帖由 Sak!TO′* 於 11-1-27 11:06 PM 發表
已新增相片 ((遭巴
最近心情不太好QAQ

做咩心情唔好呀~~~0.0?

[八掛mode]ON[/八掛mode]
五星白金會員 #14
同上__幫你推一下!!
你要識做呢!!
六星鑽石會員 #15
新相和舊相也很不錯喔~
四星黃金會員 #16
原帖由 闇之WIN神 於 11-1-27 11:12 PM 發表

做咩心情唔好呀~~~0.0?

[八掛mode]ON[/八掛mode]

說來話長啦...
都系感情問題-  -
話說...就系我系暑假既時候...系一個網上電台到做主持...
咁系果到識左個人...
我最初都覺得幾好好人
不過一齊左之後問題就越泥越多..
最後拍左2個月左右..我就同佢講分手..因為我真系頂吾順佢
佢要我無時無刻都比佢搵到我 , 又吾比我同異性朋友講野
我果次想話去中學同學既聚會有男有女既.,,,佢又話我溝仔=  =
我都算啦.....
好啦....都分左手,咁我個好友同我講佢成日系我班朋友面前講我成日上佢屋企訓....
我根本就無上過佢屋企......吾好話上啊....佢連住系邊都無講比我知...
我上鬼到去咩....
咁我果日好嬲就打左篇出泥....佢又搵D咩黑O會就嚇我=  =" ((我信至奇啦
佢同我講佢無講過話我成日上去佢屋企...
咁我朋友同佢無仇既...又系佢電台D人
我朋友無咩要呃我啊....
我朋友呃我無著數啊...
之後最好笑既系
我之前系電台...有比錢佢去買MIXER
400...之後就好笑啦..
到我分左手我都未見過部野=  ="
仲有比左120佢去訂T恤..... (( 系電台既人都要比...吾至得我一個比120
同樣到我分手都未見過D T恤...
好啦...之後佢行還錢比我
要我等2星期....
咁佢果日打比我....就叫埋電台最老實既人一齊傾..
咁我好直接問....MIXER呢?T恤呢?你有買既就比番T恤我同比我睇下MIXER
如果比著系你....你真系有買..你一定比我睇同比番T恤我..系吾系?
佢答我 " OK..我比番D錢你 " 咁姐系佢無買過啦
如果比著你系果個老實人...佢有買MIXER既有買T恤既....系吾系都會出聲講句..." 佢有買到啊 "
但果時果個老實人無出聲!!!!!
咁姐系代表左....系無買到啦
好比返錢我同已經離開左電台既人IS OK
但佢系要我地一定要出元朗拎返...
我地幾個女仔都系住九龍既=  =
唉.............
最嬲系佢話我成日上佢屋企...
果晚我知道左之後喊左成晚QAQ
五星白金會員 #17
佢地ok衰下...咩男人黎..老9土...!
四星黃金會員 #18
我以後都會帶眼識人=  =
我岩岩識佢果時佢真系吾似D咁既人....唉
五星白金會員 #19
放棄是 新邂逅的開始
總有大把時間
慢慢享受青春都未遲:smilie_:)3:
四星黃金會員 #20
真係世上賤男何其多呢:smilie_/(:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數