《魔法物語》玩家自貼交友區

主題列表 登入
管理員 #1

2000FUN與ALTA舉辦「2000FUN 魔法物語 女院生大召集」專門為女玩家而設,只要在《魔法物語》玩家自貼區內貼出你的大頭照(或個人生活照片),即可以獲得女玩家專用稱號及稀有道具!

想要輕鬆獲得沒有在商城發售的虛寶!就要快來參加啦!

活動日期:即日起 至 2011-02-20

參加資格:正在玩《魔法物語》的2000FUN會員

參加方法:
1. 進入2000FUN《魔法物語》玩家自貼交友區發表主題,主題上需加上[活動]字眼,否則不當作參加本活動,如 [活動]大家入黎交個朋友啦 ;(請不要使用全形碼或其他字元)

2. 上傳最少一張現實生活照片 , 照片中必須手持白紙,紙上寫上你的遊戲角色名稱

3. 帖內必需附上準確的 伺服器正確角色名稱

4. 發表完成,等待活動得獎者公佈(預計活動完結後一星期),獎品將於活動得獎公佈後1星期內發送到角色帳號內。

活動獎項:

乎合資料的參加者都可以獲得:
[2000FUN女院生] 遊戲稱號 X 1(本活動取得限定)
白色小蘿莉裝 (2年) X1(遊戲內不會發售)
白色小蘿莉髮帶 (2年) X1(遊戲內不會發售)

推薦上傳網站:
http://www.flickr.com
http://picasaweb.google.com
http://home.2000fun.com/cp.php?ac=upload

活動條款:
  1.必須包含一張現實生活照片及手持白紙並在紙上寫上你的遊戲角色名稱;
  2.發表的自拍照需確保連結是有效的;
  3.自拍照需要最少保存至活動完結;
  4.自拍照必需要清楚看見會員的樣貌及白紙(連遊戲角色名稱),如缺少任何一樣將不計入活動內;
  5.本活動限定港澳伺服器玩家參加;
  6.本活動內容有可能更改,請會員自行留意最新消息;
  7.如有任何爭議,以2000FUN及ALTA的公告為準;
  8.不可違反討論區之版規
六星鑽石會員 #2
你估多唔多人貼?:cheers:
一星新手會員 #3
gm 搞d活動今醒既 :em015:
二星初級會員 #4
搞錯呀 女仔先有!!!!男呢t_t:smilie_/(:
五星白金會員 #5
晏d得閒先影;) 但系相機壞左 sad
三星高級會員 #6
人妖玩唔玩得嫁:smilie_:10:
件野甘靚好想要....
四星黃金會員 #7
原帖由 丫傑﹏ 於 11-1-22 02:16 AM 發表
人妖玩唔玩得嫁:smilie_:10:
件野甘靚好想要....

你咪係女仔囉 face_l_18:
五星白金會員 #8
用手機影算:victory:
二星初級會員 #9
第一個參加-3-
三星高級會員 #10
:em014: 睇定D情況..遲D參加
五星白金會員 #11
我會貼..套野好令耶..不過多數無我份嫁la~
版主 #12
原帖由 〃﹍××煩*” 於 11-1-25 04:00 PM 發表
我會貼..套野好令耶..不過多數無我份嫁la~

必定獲得的 , 只要肯貼
五星白金會員 #13
原帖由 Mr.豪 於 11-1-25 04:06 PM 發表

必定獲得的 , 只要肯貼

ee 岩岩先見到..原來1貼就有gd
七星元老會員 #14
嘩........件野咁正搞到我又想玩可惜我是男......:em014:
官方版主 #15
獎勵將於 3 月 1 日例行維護時派發,多謝各位參與!
三星高級會員 #16
拎左出黎話"已經破損"...
我無言....

二星初級會員 #17
找不到= =在哪拿的?
二星初級會員 #18
原帖由 lingmoony 於 11-3-1 04:09 PM 發表
拎左出黎話"已經破損"...
我無言....

:smilie_/(: 我都是!到底要怎做:smilie_/(: :smilie_/(:
二星初級會員 #19
我拎都未拎到-.-
一星新手會員 #20
原帖由 小櫻-3- 於 11-3-2 03:00 AM 發表
我拎都未拎到-.-

:em012: 我都係囉
回到最頂傳統版

選擇頁數